Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Carlton Flynn zmizí přesně 17 let potom, co se ztratil Stewart Green, a mezi lidmi, kteří jsou s oběma muži nějak spojení, to spustí řetězovou reakci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Zde  budu taky trochu nesoudná, poněvadž James Nesbitt je můj oblíbenec. Krimoseroš to není špatný, možná to chtělo trochu utrhnout z počtu dílů, ale jinak to vůbec nebylo špatné. Téma nepřiznané minulosti je staré jak lidstvo samo a co z toho všeho může vyplynout je stará známá vesta. A jediný závěr, který z toho všeho plyne? Lidi nemějte tajnosti a lži ve vztazích, protože jinak vás to semele. Za mě 75% ()

Marykus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku natažené, ale za to kvalitně zpracované. Námět, podle mě, prostě nebyl nic moc - nic nového ani revolučního. Zachránil to až pak dobře napsaný scénář a produkce obecně. Herci nijak filmu neuškodili, ale ani to nijak nadprůměrně neposunuli aby se toto za mě dostalo na 4*. Ovšem, kdyby toto byl trošku delší film, pocity a následné hodnocení diváka by asi byly jinačí. Dalo by se to podle mě nacpat do 150 minut a v tom případě by napětí připomínalo Gone Girl, ale nějak moc se to prostě roztáhlo. Člověk by Stay Close rád sloupl jako jedno sousto, jenže málokdo si najde čas celý den. A to za mě nebylo dobře. Místama jsem se nudil víc, než bych chtěl. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kvůli Britům, kvůli Nesbitovi i Jumbo a Parish a taková zrada. V Drž se blízko nefunguje snad vůbec nic. Když se poprvé objevili tančící vrahounci, myslela jsem, že mi někdo zalehnul ovládání a skočil mi tam jiný kanál. Ne, byl to stále stejný kanál. Týrala jsem se dál jen proto, že občas slabotu vystřídá síla a cvakne to. Necvaklo. Fakt úlet. Držte se dál. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Niekto zabíja násilníckych chlapíkov na pohyblivý sviatok v apríli a celé je to obtočené okolo bývalej „dancerky“, ktorá sa snaží začať nový život a ktorá bola v minulosti spätá z jednou z obetí... Ten príbeh by kľudne vydal na jeden diel Vrážd v Midsommeri a verím tomu, že s inšpektorom Bárnebym by to bolo aspoň zábavnejšie, ucelenejšie a nevyplytvalo by sa nato úplne zbytočných 8 dielov. Je mi trochu ľúto anglického Jurka Klaúnýho, ktorého som zatiaľ videl iba v seriáloch nanajvýš za 3 hviezdy i keď priznávam, že všetky jeho fliky som nevidel. Seriálu neškodí iba dĺžka, ale aj režisérske experimentovanie so žánrami a snaha o občasné (možno nechcené?) odľahčenie cez „humor“ („Cejtim to v moči“, alebo infantilní nájomní vrahovia), ktoré vo výsledku useknú ako-tak budovanú atmosféru skôr, než ju divák vôbec začne cítiť. Ostatní herci okrem Jurka a dancerky hodne nevýrazní, ich party nezaujímavé a v niektorých prípadoch zbytočné až iritujúce. 3 hviedy sú vlastne dosť štedré, 50%. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Nie je to ten anglický vysoký štandard, na aký som bola zvyknutá. Možno z hľadiska detektívnej zápletky to nebolo vymyslené úplne zle, dokonca ma to udržalo v napätí až do konca, hoci vrah ma neprekvapil.. Chýbalo však tomu niečo viac: z hľadiska scenára, psychológie postáv aj samotného herectva: Šlo to viac na efekt než do hĺbky. Taký lepší priemer.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení seriálu probíhalo v anglických městech Blackpool, Manchester, Sutton a v lokalitách Silver Jubilee Bridge Runcorn a Knowsley Safari. (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno