Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Řekněme si na rovinu, že je to vykrádačka. Ale když tohle dám stranou a budu se na to dívat jako na "český originál", tak se jedná o jeden z těch povedenějších českých filmů. Nejvíc jsem ráda za to, že si tvůrci odpustili takové ty české typické trapné fórky. Tenhle snímek jede na klasických vtipech, občas i na vážnost a funguje to. Jen jsem moc nevěřila chemii mezi Jirkou a Janou. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Hlavní moje otázka je PROČ. Proč někdo točí příběh, který už tu byl mnohokrát a v drtivé většině i udělaný mnohem lépe. Když si odmyslim nelogičnosti technické (odbarvene vlasy, olejové pochodně) a dynamiku vztahu, která by nejspíš byla přesně opačná, tak nejvíc mne na tom sralo, ze je to o ničem z hlediska dialogů a příběhu, není tam nic zajímavého, překvapivého nebo aspoň zábavného. Prostě nevidím zpětné jedinej důvod, proč u toho trávit čas. A to je česká kinematografie v kostce. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Oba dva herci mají dispozice tenhle film utáhnout. Sice Jana Plodkova nemá u mě stejnou startovní čáru jako Langmajer, ale i ona se stim popasovala dobře. Ta půlhoďka jiskření mezi manželskou dvojicí je celkem svěží, a vlastně i vtipná. Pak se sice film trochu sveze do romance, ale jako celek úplně v pohodě. Celkově mírná pochvala. 60%. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Langoš s Plodkovou nikdy nebudou Douglas a Turner na opuštěném ostrově a Havlík s Oberfalcerem určitě nechtěli tvořit real survival na hraně života a smrti. V rámci filmařské zahraniční dovolené kdesi do Thajska ucházející v lokaci. Zbytek už je opět skvěle ušetřená práce zvlášt při pádu letadla, kdy neuvidíte ani prd. Oba protagonisté jsou již vyplavení s těžkými pohmožděninami na luxusní pláži s jednou slepicí. WARNING SPOILERS: Spíše než přežití zde řeší manželské problémy, jídla je prej dostatek a svoji budoucnost nechávají na nechtěně prodloužené dovolené.  S přibývajícím časem si vše vyříkají, rány fyzické a duševní zázračně mizí a dvojice si to vlastně náramně užívá a strašně jim to sluší. Zmateně poposedávám,  protože mi to postrádá smysl koukat na spoko lidi čekající Thajce, který se vynoří z lesa a odveze je na loďce.WTF.. 40% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

CK HAVLÍK tentokrát vyrážela za sluníčkem a thajská mise podle mě dopadla o poznání líp, než Minuta věčnosti- vedlejší produkt předešlé dovolené na Islandu. Kolik manželství by se asi dalo podobným způsobem, kdy jsou manželé bezvýhradně odkázáni jeden na druhého, zachránit…? Myslím si, že kdybychom se v rámci toho ještě navíc proměnili v Langmajery v Top Gun bundě, tak by se rozvodoví soudci mohli postavit do řady na pracáku. Úspěch zaručen. U přísných ČSFD recenzentů Ostrov sice propadl, myslel bych si nicméně, že v kinech tahle sladká limča bodovala. Já k ní mám taky výhrady, ale dobře udělaná komerční věc může mít svoje kvality. A tohle je ten případ. P.S.: Ta řeka s vodopádem na takhle malým ostrově nejspíš cirkulovala na elektřinu. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Když se na vodě objeví nafukovací člun a Richard (Jiří Langmajer) s Alicí (Jana Plodková) k němu běží, tak Alice do něj skočí a namočí si vlasy. V dalším záběru člun vytahuje z vody a vlasy má suché. (griph)
  • Ke konci filmu, ale i kdesi v jeho středu, vidíme plastové obložení oken letadla. To je ale nesmysl, protože AN-2 má jednak okna kulatá a nemá žádné vnitřní plastové obložení. (pjotri)
  • Při natáčení v Thajsku musela být jedna členka štábu po kousnutí stonožkou scolopendra odvezena do nemocnice. (raininface)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno