Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drahocenné vltavíny jsou českou specialitou. Nejbohatší naleziště se nacházejí právě v jižních Čechách kolem Vltavy. Není divu, že tato místa lákají mnoho hledačů, kteří se snaží ilegálně obohatit. Vražda jednoho z nich, nalezeného v hluboké jámě zaplněné vodou, může mít mnoho motivů. Jeden z nich zavede českobudějovický tým i do konfrontace s balkánskou mafií. (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Vltaava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hotová amatérština - ty herecké výkony, jak když moje prababička hrála ve vesnické hospodě divadlo. Ty dialogy - kostrbaté, neforemné, rádobyvtipné, skutečně trapas. Ty strašné kostýmy všech. Jako kdybych to šla režírovat já - bez patřičného vzdělání, bez zkušeností, bez znalostí, jen tak systémem pokus omyl, ono to nějak dopadne, hlavně, když nám zaplatí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledního lupiče v důchodovém věku, který si zakopával svůj lup jako poklad, jsem bral v Případech 1. oddělení S03E08 a téma kopáčů vltavínů se mi víc libilo v Zlodějích zelených koní (2016), takže tady to jako osvěžení i s tou balkánskou mafií a pohřbívaček koček moc nefunguje. Co ale funguje je přehlídka námořnických triček - minule červené proužky nyní opět modré u Nohy. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......hľadajú vltavíny...potom nejakí dvaja chlapíci z Čiernej hory prečo? nemohli byť domáci?....údajne tam mala byť balkanská mafia -  nepotrehol som tento fakt.... poučenie na záver: ak si  chcete uložiť  nejaký poklad do zeme - tak treba ho zakopať do lesa - do takého kde stále niekto kope........do bol diel ....  :( ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ta úvodní noční scéna v lese, kdy je okolí nasvíceno jak na hlavním nádraží, odkazuje na totální diletantismus. Tenhle seriál je jeden velký omyl. A ta banda policajtů, to je karikatura nejhrubšího zrna. Kdyby aspoň ty dialogy, co mezi sebou vedou zněly přirozeně a ne jako by je četli přímo z papíru. A ta balkánská mafie? Hahahahaha. Fakt hrůza, děs. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně průměrný díl, kdy jen pátráme po vrahovi hledače pokladů. Podezřelých kupa, jeden z těch nejpodivnějších kriminalistům z počátku nestál ani za sledovačku, no a světe div se, kdopak byl asi vrah? Vůbec nic z osobního života hlavního detektiva ani nikoho jiného, což mi nevadí, ale tentokrát to nějak nemělo šťávu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • „Podezřelí mají áro, takovou popelnici už má dneska málokdo,“ říkají vyšetřovatelé. ARO (Auto România) byla automobilka zabývající výrobou off-roadů sídlící ve městě Câmpulung v Rumunsku. Firma vyráběla od roku 1956 do roku 2006. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno