Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele Jemes k tomuto seriálu (2)

Jack Reacher (2022) 

za mě seriál na pohodu, kdy se člověk nenudí a je to v celku i promyšlený. kdyby té hlavní postavě po tolika ranách ( hlavně u toho páčidla ) a soubojích udělali víc modřin a ukázal, že ho to i bolí, tak bych dal 5 hvězd :) ale bohužel díky tomu jsem měl pocit, že koukám na terminátora a ne člověka. Mrtvol taky mohli udělat méně, vždyť po tolika vraždách by po nich šla celá Amerika a u nich nic :D ()

Policajt z New Yorku (2024) (S02E06) 

zatím nejhorší díl, jak z druhé, tak i z první řady. Když se tam honí  dvě auta a několik desítek minut tam střílí na auto, tak bych asi čekal nějakou tu policii popřípadě, že si sám policista zavolá posily ! místo toho dostaneme jen směšnou honičku, kde nevidíte na silnici ani jedno auto krom těch, co se honí. Jako třešničku na dortu vidíme policistu zemřít tou nejvíc zbytečnou smrtí, jakou jsem kdy viděl. Nemluvím ani o scéně, kde mají svědkyni, jako návnadu a postaví jí ji na cestu mezi dva kontejnery, kdy přijíždějící auto jí může v pohodě přejet a nemá kam utéct :D a to jak tam likvidoval všechny v jednom autobuse a jak tam chodili pěkně po jednom...  Všechno špatně a odfláknutý scénář. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama