Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

upřímně netuším co si o téhle sérii (s nejobskurnějším název za poslední roky) mám myslet.Na jednu stranu totiž působí smrtelně vážně,aby následně přišla s něčím tak bizarním až z toho přechází zrak (mimo jiné třeba smrt dcery hlavní hrdinky).Ve finále se tak přikláním spíš k tomu,že jde o nepřiznanou parodii všech těch žen a dívek v oknech,vlacích atd a pokud to budu brát takhle,pak to celé vlastně nebylo zas tak špatné.Ona i finální pointa tomu dost nahrává a to i navzdory faktu,že je odhadnutelná už zhruba od poloviny (jen se jeví tak nepravděpodobně,že kdokoliv kdo tuhle sérii bude brát vážně tu myšlenku rychle zapudí)...60% ()

dzules 

všechny recenze uživatele

jako první díly dobrý..hodně i to připomínalo Dívku ve vlaku..čekala jsem od toho temnou detektivku a dostala jsem ji, avšak s koncem hodným Cimrmana. SPOILER! Jako scéna, kdy v běhne Kristen do domu naproti, kde najde mrtvého údržbáře a prohlásí, Ty nejsi, vrah, tak kde tedy? a jde "hledat" vraha dál, kdy najde další mrtvolu až konečně její zrak spočine na kombinaci Chuckyho a holčičky z Kruhu - je scénáristický majstrštik..ve chvíli, kdy zjistíte, kdo je vrah se vám v hlavě vyrojí 1001 důvodů, proč je to naprostý nesmysl. Naznačovanou druhou sérii rozhodně vynechám... ()

Reklama

Wolftalon 

všechny recenze uživatele

Totální šílenost, ale lhal bych kdybych tvrdil, že jsem se u toho nebavil. Opravdu jsem mnohdy nevěděl, která z bláznivostí je skutečnost a která jen halucinací, i ty největší absurdnosti jsou totiž celou dobu prezentovány s kamennou tváří a tenhle styl humoru mi asi celkem vyhovuje. Jinak se nejedná o nic světoborného a navíc Kristen Bell zrovna neřadím mezi hereckou elitu, na jednodenní binge je to ale ideál. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedem z ôsmich dielov som si myslela, že môj najväčší problém s týmto seriálom je, že pocitovo mi tie polhodinové epizódy prišli ako hodina. Po poslednej epizóde sa musím opraviť: zďaleka najotrasnejšia vec na tomto seriále a tak obecne najotrasnejšia vec, čo som za posledné roky videla, je rozuzlenie tohto seriálu. Až sa mi chce zabudnúť na tých sedem priemerných dielov a dať seriálu odpad, až tak veľký odpad bol ten posledný diel. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

"Jakožto zdejší" Filmový Neumetěl, Amatér, Ten, ktorý sa vo filmoch nevyzná, Plácajúci Nezmysly- tvrdím, že pre mňa FAYN (***) Tvorcovia dali Vážnosti dovolenku. Splácali veselohru s peknymi obrázkami, aby bolo o čom, čo je Celkom fajn , ALE, prekvapiť sa dá aj inak (nie?) Nie veľmi zamotaný a žánrovo z každého rožku trošku. Diagnóza: Mám zmysel pre humor a trochu toho absurdu. Uzávierka neprekvapila, ale na Niečo som si spomenul, tým netvrdím, že Ukradli. Len si tiež Spomenuli. Zvyšujem na 4ku# nech je sranda. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama