Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodnocení je tenhle snímek nejtypičtějším příkladem kategorie: "nepřekvapí / nezklame". Je to příjemná a nenáročná komedie s nádechem romantiky, jejíž děj nemá zbytečně složitou zápletku. Vše je protkáno jemným a trochu i ironickým humorem, který diváka pobaví, ale nedožene ho ke smíchu typu "ty máš epileptický záchvat?", za což jsem nesmírně u filmu tohoto typu rád.___ K hereckému obsazení bych měl výtku, a to Nicholase Cage. Tenhle herec není vůbec na komedie stavěný a ani se do nich nehodí. Naopak mi zde seděla má oblíbená Sarah Jessica Parker, jejíž výkon nebyl jedním z nejhorších.___ Sečteno podtrženo: Líbánky mají u mě lepší tři hvězdy (spíše 3 a půl), ale Nicholas to ztlačil na ty ***. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je takovej ten druh filmu, kterej kdyz neuvidite, tak se nic nestane, ale zaroven se na nej kouka uplne v pohode. Je to takova jednoduchoucka komedie s par vtipnejma scenama a zajimavym pribehem. Nicolas Cage je tady docela dobrej, zato Jessica tu je spis proto, ze je sexy a dobre se na ni diva. Trosku me mrzelo, ze se nakonec z Jamese Caana nevyklubal nejakej vychcanej podvodnik. A taky se tu objevi v maly roli kung-fu Pat Morita. Peknej prumer. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Taky vám to připomínalo snímek Neslušný návrh? Tak jenom pro srovnání: oba filmy se odehrávají v Las Vegas; v obou případech se mužská polovička daného páru zadluží, až to pěkný není; u obou se objeví starší osamělý milionář, který jim chce "pomoci" (ve skutečnosti chce samozřejmě tu ženskou); v obou případech se tomu ten pár podvolí, ale postupně si to začnou vyčítat a chtějí zpátky jeden druhýho; v obou snímcích hrají herečky, který nemám rád (D. Moore a S. J. Parker); tenhle film vznikl v roce 1992, Neslušný návrh 1993. Nicolas Cage taky zrovna neexceluje, takže není důvod dávat vyšší hodnocení. P.S.: ta pokerová hra byla hodně k smíchu, protože oběma hráčům přijde straight flush, u které je pravděpodobnost této herní kombinace (podle internetových zdrojů) asi 0,84%. To byl hodně velkej nářez!!! :D ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie. Cage nic moc, Caan nic moc, ale Sarah Jessica Parker byla neskutečně sexy. Jen mi přišlo docela divné, jak Caan pokaždé zjistil, kde se zrovna Cage přesně nachází a taky jak je možné, že by Cage při svém prvním seskoku padákem trefil úplně přesně místo přistání. No jo, ale ono to muselo mít romantický happyend. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tupoun Cage byl už v mládí nesnesitelný. Role hrdinů se zanedbatelnými mentálními schopnostmi jsou mu šité na míru a tady znovu aspiruje na malinovou nominaci. Kvůli mladé Carrie se na Líbánky dá při žehlení koukat. Když ovšem ovládnete touhu zakrýt obrazovku, kdykoli se na ní objeví Cage v říji, horkou žehličkou. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama