Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ještě to nekončí, ale dál už nemůžu. Začátek nebyl tak špatný a hlavně casting se nezdál být vůbec špatný. I Liz Hurleyovou bych zkousnul, ač je to jen přeceněná čuba. Film je dál ale už jen příšerně trapnej. Humor jak pro 5ti letá děcka. Eskapády jsou opravdu neksutečné. No a úplně nejhorší jsou ty dementní kecy, které se tu odehrávají. Takže necháme čubu čubou a pudeme radši pařit Civilizaci 5, ne? ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodová komedie. Není zde tolik humoru jak by se dalo čekat, ale nejedna scéna pobaví a nejedna taky dost překvapí svojí trapností. Elizabeth Hurley není nějak kvalitní herečka,ale je se na co alespoň koukat, když je zrovna hluchá pasáž. Perryho šéf a ,,kolega,, mě vadily a nebavily po celý film.. Prostě průměrná komedie, která neurazí = 3z5. ()

Reklama

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, s velice příjemným Matthew Perrym. Zápletka je zábavná a po celý film se nemáte důvod nudit. Občas se vyskytne nějaká ta nelogičnost, z čehož vyplívá, že se nejedná o příliš inteligentní scénář. Ale pokud chcete na chvíli vypnout, nemáte chuť poznávat nepoznané, film vás neurazí. slabší 3* - 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film svižne odsýpa a Elizabeth Hurley je sakramentsky sexi. Jasná záležitosť pre romantikov. Dej filmu je veľmi dobre spracovaný a dáva priestor všetkým postavám ukázať to najlepšie (aj to najhoršie ...) čo v nich je, dobre pobaví a zanechá pocit dobrej nálady. Tento film som videl už mnohokrát a pozriem sa na neho rád kedykoľvek. Všetko klape veľmi dobre a nie je čas na uvažovanie, či to dáva či nedáva zmysel. Nadpriemerná komédia, ktorá tentoraz nestojí a nepadá na jednom človeku, čo je oceniteľné. Vtipov je tam dosť, sú slušné a nie je to nejako extra americky-trápno-dekadentné. Originálna, vyvážená, trochu bláznivá a veľa vtipná romantická komédia, ktorá mi skvele sadla do nálady. A prekvapivo dobre hral aj zdrogovaný Matthew Perry. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama