Reklama

Reklama

Totáln! hattrick

(seriál)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2021, 3 h 3 min (Minutáž: 26–59 min)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Třetí mistrovský titul v řadě. Prvenství v domácím poháru. Bolest z vyřazení z kvalifikace o Ligy mistrů a následná spanilá jízda mezi osm nejlepších klubů Evropské ligy. To vše ve zvláštní době pandemie, bez možnosti sdílet radost i smutek s fanoušky na tribunách... To a mnohem více přináší seriál Slavia TV Totáln! hattrick, volné pokračování Totáln! sezony, která vzala diváky za oponu ročníku 2018/19. Seriálem opět svým hlasem provází herec Divadla na Vinohradech Marek Holý. (Slavia TV)

(více)

Recenze (6)

Likan7 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Totální sezonou je to o poznání slabší. Holt takový jedinečný projekt a sonda za zavřené dveře kabiny se nepodaří pokaždé zopakovat. Velká škoda, že nejsou záběry z ligy. Takhle se z Totálního hattricku stal Totální double. Škoda trochu zatajování co se Rangers týče. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Totální sezónou musím dát o hvězdičku dolů. Zde nejsou tak dokonalé momenty. Naopak jsou tu kaňky na kráse v podobě dvojzápasu s Glasgow, ze kterého mi je dodnes smutno. Za to ale tvůrci dokumentu nemůžou a fotbalisti už vůbec ne, naopak opět předvedli skvělou sérii záběrů na hráče, na které jsem se právě tuto sezónu hodně upínal, protože jsem rok doma žil sám a zjistil, že kromě mě má Slávii rád ještě náš kocour, který nevynechal jediný zápas. ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Je trochu s podivem, proč se seriál jmenuje Totální hattrick, když z ligových zápasů nebylo de facto ukázáno téměř nic. To ovšem nevadí, když má Evropská liga i MOL cup co nabídnout. O trošku horší než Totální sezona, ale pořád je zhlédnutí série velkým zážitkem, protože Slavia prožila v ročníku 20/21 opravdu vynikající sezonu, u které je jen dobře, že byla zaznamenána touto formou. Jen tedy doufám, že se někdy dočkáme toho needitovaného dílu z Glasgow. Jardo, slíbil jsi to, tak snad nás nezklameš. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Velmi obtížně se píše stejné dílo dvakrát, ačkoli se to Slávistům patrně povedlo, jako v přechozí sérii jsou mistři a zase došli až do čtvrtfinále EL, kde zase skončili s týmem z Londýna.. Jenže tak jak to nebylo všechno dokonalé, tak tomu není ani tady. Zápas s Rangers je jeden z nejdivnějších matchů jaké jsem, kdy měl možnost vidět... Steven Gerrard mě pak po všech těch namyšlených vyjádřeních zklamal, a jako trenér klesl na úplné dno.. Tentokrát jsem tu Evropskou ligu žil s nimi a viděl jsem každý zápas, takže mi neunikla ani hrozná odveta s Arsenalem, kdy jsem viděl nejdivnější a nejhorší Slavii vůbec. Tehdy to byl taktický flop trenéra... Mimo procházky EL to ale série nabídne zatraceně málo.  75% ()

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Mam rad Slavii a obdivuji co dokazala za posledni roky. Ale ten dokument je proste nezajimavy. Krepceni v kabine, ktere jsme videli uz 100x, marketingove ohlidane vypovedi fotbalistu plne banalit, ze kterych se clovek nic nedovi a zamerne zapirani dulezitych udalosti ( zapas s Rangers FC ), z toho delaji jen povrchni a neuprimny nahled do nitra kabiny. O skutecnych problemech a vztazich se divak nedovi nic. Vsechno jen tak krasne plyne, vsichni jsou stastni a nadseni, i kdyz fanousek fotbalu vi, ze to neni tak uplne pravda. Nezazivy komentar a priserna hudba jen podtrhuji levnou produkci, ktera je z toho strasne znat. ()

Reklama

Reklama