Reklama

Reklama

Šílená noc

  • USA Violent Night (více)
Trailer 4

Trávit Vánoce s dominantní matkou (Beverly D´Angelo) jen proto, že je nechutně bohatá a že potřebujete, aby „pustila chlup“, je samo o sobě solidní peklo. Když ale rodinu krátce před štědrovečerní večeří přepadne ozbrojený gang, jehož členové si přejí k Vánocům obsah rodinného trezoru, nastává krize, kterou si nikdo neuměl představit. Naštěstí k přepadení došlo právě v onen kouzelný večer, kdy i otrlí pragmatici aspoň na chvíli věří na zázraky. Je to zároveň noc, kdy jistý vousatý chlapík v červenobílém oblečku prolézá komíny, aby lidem nadělil dárky. Santa Claus (David Harbour) je v tomhle filmu životem unavený cynik, který chce mít svou nejtěžší každoroční šichtu rychle za sebou. Že se ocitl v domě, kde ozbrojenci drží rodinu jako rukojmí, mu zpočátku vrásky nedělá, jenže pak ho začne o pomoc prosit nejmladší rukojmí, malá holčička, která na něj ještě věří, a tak si vyhrne rukávy a začne úřadovat. Věřte tomu, že naštvanému Santovi byste se nechtěli dostat do rukou. Tichá noc se zpívat určitě nebude, protože tenhle Santa není žádný svatoušek. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (456)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší santovská pecka letošního adventu (z pohledu řadové uživatelky hororové líhně). Když se chcete vánočně naladit, krvavě pobavit (David Harbour na Hrad!) a přijmete i ten nádech nevtíravého poselství: "že svět není tak zkaženej jak se původně myslelo." ... Tak potom je to film pro vás. A musím podotknout že hudební podkres se na výsostech poved! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskrývaná vykrádačka všemožných vánočních filmů a hlavně absolutně nefunkční slepenec. Ultimátní a zcela zbytečně vzniknuvší píčovina, kde nefunguje žádná z její částí. Sral mě totálně debilní homor i akční pasáže, které byly jedna jako druhá přes kopírák. Za vyloženě ubohý poté považuji samotnou nosnou dějovou linku, kdy jsem musel během sledování snímek několikrát zapauzovat a nablít si do tácu s vánočním cukrovím. Těch 5 zdejších uvedených žánrů je snad nějaký vánoční výsměch. Snad jen zařazení mezi "akční" zde má své opodstatnění. Zbytek je na hony vzdálený realitě. [5 %] ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No tak Smrtonosná past dostala svýho vánočního krutýho brášku, ne že by se první dvě pasti neodehrávali na vánoce, ale tady MClana nahradil přímo Santa což je adekvátní náhrada, taky chlastá, taky je nasranej na celej svět a když se nasere, tak pro samé mrtvolky není kam flusnout. Film má klasický houpačkový vývoj, kdy někdy je velezábava začátek zábavná super pecka - nuda- santa se rozakční- nuda- santa se rozačkní- malé dítě předvede epizodu samo na půdě - nuda - santa se doakční z toho je jasný, že klíčový je postava Santy, pokud je pozornost zaměřena na někoho jiného. vyjma půdní epizody zábavnost jde prudce dolu. Ovšem i když jsem měl tak trochu santa die hard dejavu docela jsem se bavil a to u filmů, kde hlavní postavou je santa opravdu nebývá moc často zvykem. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jako oddych od každoročního kola vánočních pohádek to celkem zafungovalo, přesto mi to nepřišlo jako až  taková sranda, jak by člověk čekal na základě zdejšího relativně vysokého hodnocení (už samotný trailer mi přišel poněkud odrazující, leč zvědavost byla silnější). Obsazení je spíše slabší, humor je místy dost trapný, dějově je to docela předvídatelné, závěrečné rozuzlení je vyloženě stupidní, a celkově to asi není nic, k čemu by se člověk měl chuť někdy vracet, na rozdíl třeba od - podle mě nedoceněné - komedie Bad Santa. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, pane Wirkolo, co pro Vás můžeme udělat?" /// "No... dostal jsem nápad na námět na můj další film." /// "A co by to mělo být?" /// "Vánoční kříženec Smrtonosné pasti a Sám doma s jednou nechutně bohatou, otravnou a sprostou rodinou, kterou se rozhodne zachránit brutální Santa Claus. Bylo by to R-ko." /// Tři minuty ticha v zasedačce... "Pokračujte..?" [SkyShowtime] ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Trudy (Leah Brady) si podle Santy (David Harbour) zasloužila místo na seznamu hodných dětí, protože si uklízela v pokoji, poslouchala rodiče, chovala se hodně ke zvířátkům, byla hodná ke všem a pozvala neoblíbené dítě na svou oslavu narozenin. (HellFire)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (KaterinaSkop)

Související novinky

Reklama

Reklama