Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Snad nejzábavnější ze všech Jackieho filmů. Při scénách pod vodou jsem se řezal smíchy. První polovina je docela trapná a Jackie na sněhu není moc přesvědčivý ani po jeho osvědčených stránkách. Potom se to ale rozjede a Jackie dokazuje že umí. Jen pár toporných herců dál kazí dojem a připomíná ten trapnější začátek. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

975. hodnocený film: Jackie Chan tentokrát řeší dilema: Kdo že je na té správné straně a zda pomáhá dobrým či zlým lidem? Určitě můžu tenhle snímek jenom doporučit. Dnes jsou sice kung-fu filmy již dávnou minulostí, ale na druhou stranu i milou vzpomínkou. Tenkrát se tyhle filmy pašovaly a každej je hltal. I já je miloval. Mezi jejich nejznámnějšího zělesňujícího bojovníka jistě patří Jackie Chan, který září se svým vtipem, akcí i bojovými kousky. 4* znamenají, že film je báječně vymyšlen a že jej mohu dále jen doporučit. Tentokrát však nezvítězila ani forma nad obsahem, nýbrž Jackie nad rozumem filmu. 4* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je prostě šílenec, ale neskutečně mě pořád baví. Je zábavný a takové měly být i jeho filmy. Především v minulosti se zaměřil na to, aby diváky bavil. Tohle je ryzí ukázka, kde je navíc ještě to ruské prostředí a následně i australské, kam ani v jednom případě nezapadá, ale o to zajímavější pak jednotlivé konfrontace jsou. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Klasická chanovka, která se od těch ostatních liší zejména vážnějším zaměřením. Béčková zápletka je tu rozvedena v příjemný příběh se spoustou efektních soubojů s odzbroující choreografií. Vážněji míněné scény jsou postupně prokládány příjmně komediálním nádechem, tak jak jsme u Jackieho filmu zvyklí, jenže ani cestování napříč světem nedokáže zakrýt chyby, který tenhle snímek má. Většina soubojů je opravdu povedená, například ve skadišti za astistence štaflí nebo podvodní bitva za asistence žraloka, jenže občas jsou tvůrci přeci jen až příliš zaujatí povedeností dané scenérie, až ji přetahují do bezbřehé nudy. Opravdu dobře odvedenou práci jsem sledoval snad jen u velmi dynamických scén, jako je Jackie Chan a jeho bojové kreace na chůdách, které dokáží udržet pozornost po celou dobu svého trvání díky své kreatibilnosti. I přes to, že První rána je relativně krátký snímek a tempo je opravdu ďábelsky rychlé, nedokáže - až na pár výjimek - pracovat s divákem. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani teto mezinarodne pojate akcicky od asijske ikony (Jackie Chan) jsem citil parodovani evropskeho Bonda. O chereografii, napaditosti a dobre forme vsech zusastnenych se zminim jen okrajove, protoze patri ke standardu honkongske tvorby. Dobra oddechovka, kterou uvita kazdy priznivec podobne ladenych filmu. 75% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Natáčelo se v Číně, Rusku, na Ukrajině, Austrálii a v Hong Kongu. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno