foto

Endre Hules

  • nar. Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Velká filmová láska (TV film)
2011 Maiden Danced to Death, The
2009 Andělé a démoni
2006 Bláznivá chůva
2005 Gotham Cafe
2004 Hlava nehlava (TV film)
2001 Amnézie
Song of the Lark, The (TV film)
Zoolander
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
1998 Devil in the Flesh
Mág Houdini (TV film)
Místo určení: Berlín
1997 Kick of Death
Osm hlav v cestovní tašce
Peacemaker
1996 Čarodějky
První rána
1995 Apollo 13
Moje Antonie (TV film)
Sedm
1993 Waiter, The
Wind in the Wire (TV film)
1990 Ten kluk je postrach

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Rudá smrt (S08E11)
Městečko South Park (TV seriál)
Jen pro zvané (S20E08)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Reflexe odpočtu (S05E24)
2011 Grimm (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S06E12)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
2004 Dr. House (TV seriál)
Věrnost (S01E07)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
2001 Alias (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Freedom Flight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace