Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jackie ma nesmiernny pohybovy talent a je v podstate aj dobrym komikom. Akonahle je vsak obsadeny do seriozne tvariaceho sa filmu, je to bieda. A ked sa este k tomu prida fakt, ze ten film sa skutocne len tvari byt seriozny, vysledok je tu. Okrem dvoch troch v celku zaujimavych scen a jednej skvelej rebrikovej sceny tento film nema co ponuknut. Jackie to jednoducho vie lepsie. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jackie Chanom som mal vždy rád (narozdiel od filmov so Seagalom alebo Van Dammeom), First Strike je klasický Jackie Chanovský film. Ako najlepšiu scénu hodnotím bitku pod vodou, to bol naozaj úctyhodný výkon Jackieho. Tiež nepochopím, ako Jackie mohol súhlasiť s tým plávaním v ľadovom jazere a doteraz mám pred očami scénu, keď vyliezol z vody... Ten chlapík je proste úžasný. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako reklama na štafle z Baumaxu výborné, jako akční komedie i na Jackieho podprůměrné, neboť jsem celou dobu postrádal pro něj tak typické zabrnkání na humornou notu. Neustále cupitající Chan je sice o něco ohebnější než třeba nyní pan Seagal (ten na ostříhání nehtů na nohou potřebuje soustavu zrcadel), ale pokud zanevře na vtip, musím ho v hodnocení chtě nechtě hodit do stejného pytle za copatým tlouštíkem.. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jde o čtvrtý díl Police Story, je zde spousta odlišností. Jackieho policista změnil jméno, ve filmu se vůbec neobjeví jeho snoubenka (Maggie Cheung), Jackie už nestojí proti asijským mafiánům ale celosvětovému spiknutí. Zkrátka film se nese mnohem víc v duchu hollywoodských filmů než předchozích dílů, akce už není tak tvrdá (ale je rozhodně zábavná a originální- Jackie na snowboardu, zápas se žebříkem, boj pod vodou v bazénu plném žraloků), ani kaskadérské kousky tak nebezpečné, ale i tak jde o jeden z nejlepších Jackieho filmů posledních deseti let. Silnou stránkou filmu je i humor, kterého je zde opravdu hodně a ve většině případů je velmi povedený. Je vidět, že Jackie si se Stanley Tongem rozumí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku chudší bratříček v rodině Police Story, skoro se ani nechce věřit, že by do této série patřil. Spíše je to taková odpověď Jackieho Chana na Jamese Bonda. Choreografie soubojů je opět nápaditá, hlavně bych chtěl pochválit ty podvodní scény. Něco takového se jen tak nevidí. Ze závěrečných sestřihů nevydařených scén je jasné, že štáb si natáčení užíval. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se v Číně, Rusku, na Ukrajině, Austrálii a v Hong Kongu. (Varan)
  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama