Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rek jsem si, Jackie Chan, na to mrknu, to bude pekna komedie, jenze omyl, tohle komedie neni, tohle se tvari jako seriozni akcni kriminalka a tudiz do toho Jackie vubec nezapad, on se proste neumi tvarit vazne, takze i kdyz dej okolo je misty drsnej, tak tam jak posuk pobiha a tvari se jak debilek. Ani bitek tu moc neni, dost jsem se nudil, ale nakonec ty 3* dam. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ka-Kui Chan(v českom preklade Jackie) sa vracia v americkej koprodukcii a to je chyba. Ak by to nepatrilo do série Police Story tak by som dal možno za 3* ale takto to je na čisté 2*. Klišé sa ťahalo celým dejom. Bolo tam cítiť americký heroizmus, ktorý sa mi sem vôbec nehodil. A ani tá akcia nebola, čo to bývalo. Najslabší diel z celej série a ak sa vynechá, tak sa nič nestane. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

975. hodnocený film: Jackie Chan tentokrát řeší dilema: Kdo že je na té správné straně a zda pomáhá dobrým či zlým lidem? Určitě můžu tenhle snímek jenom doporučit. Dnes jsou sice kung-fu filmy již dávnou minulostí, ale na druhou stranu i milou vzpomínkou. Tenkrát se tyhle filmy pašovaly a každej je hltal. I já je miloval. Mezi jejich nejznámnějšího zělesňujícího bojovníka jistě patří Jackie Chan, který září se svým vtipem, akcí i bojovými kousky. 4* znamenají, že film je báječně vymyšlen a že jej mohu dále jen doporučit. Tentokrát však nezvítězila ani forma nad obsahem, nýbrž Jackie nad rozumem filmu. 4* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Připadám si jako James Bond, ale hezký holky tu nejsou." Kdybych mi někdo dal úkol proletět se na Ukrajinu, zapsat časy sedmi návštěv sledované dámy na WC, dostat miliardu hřiven a užít si den volna, tak bych to asi bral. Neznám sice aktuální kurz hřivny k juanu, ale miliarda zní dobře. Jen by se do toho nesměla vloudit ukradená jaderná hlavice, což už je záležitost spíše pro Jackieho. Mě při jeho pověstné akrobacii nejvíce pobavila bojová ekvilibristika s rozkládacím žebříkem, mavaši-geri chůdou do prvního patra a podvodní kopací masáž doprovázená nechápavými pohledy udiveného žraloka. Tohle je prostě přímočarý útok na prvotní signální soustavu a já jsem se zapomněl krýt. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack J. Peter Robinson: 1. Main Title-First Strike ,2. I'm A Policeman ,3. Funeral Parlor ,4. Back To Stalking ,5. Great Expectations ,6. Kidnap Annie ,7. Annie Held Hostage ,8. Nuclear Reactor ,9. Snowmobile Chase ,10. Jalopy - Daisyhaze ,11. End Credits ,12. Main Title-Rumble In The Bronx ,13. New York ,14. Pictures ,15. Escape/Conclusion , ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)
  • Ocenenia a nominácie:

    1996 Golden Horse Film Festival
    - víťazstvo v kategórii Najlepšia akčná réžia - Stanley Tong

    1997 Hong Kong Film Awards
    - víťazstvo v kategórii Najlepšia akčná choreografia - Stanley Tong
    - nominácia v kategórii Najlepší film
    - nominácia v kategórii Najlepší herec - Jackie Chan
    - nominácia v kategórii Najlepší nováčik - Annie Wu
    - nominácia v kategórii Najlepší strih - Peter Cheung a Yau Chi-wai

    1997 MTV Movie Awards
    - nominácia v kategórii Najlepší zápas (Peter-1307)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. února 1996 v Hongkongu. (Varan)

Reklama

Reklama