Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jackie ma nesmiernny pohybovy talent a je v podstate aj dobrym komikom. Akonahle je vsak obsadeny do seriozne tvariaceho sa filmu, je to bieda. A ked sa este k tomu prida fakt, ze ten film sa skutocne len tvari byt seriozny, vysledok je tu. Okrem dvoch troch v celku zaujimavych scen a jednej skvelej rebrikovej sceny tento film nema co ponuknut. Jackie to jednoducho vie lepsie. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ač to patří do série Police Story, tak snímek v první půlce dost připomíná bondovky a nezapomene to i zmínit. Jackie se z HK podívá na Ukrajinu, čeká ho zběsilá jízda na snowboardu, dostane se i do Austrálie, zaplave si ze žraloky atd. Vzhledem k tomu, že jsem nic nečekal mě snímek příjemně překvapil. Chan zde je ještě ve vynikající fyzické formě, choreografie je většinou vtipná a nápaditá (obvzláště podvodní kung-fu je lepší než zpomalené "bullet-timy") a především to má slušné tempo, ve kterém zapadnou i některé chyby. Slušný rozpočet je vidět a v neposlední řadě to je i docela krátké, takže film nezačne ani nudit. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

James Jackie Bond Chan zasahuje. Bez technických fičáren agenta 007, ale se zběsilostí absolventa čínské dramatické akademie. Čtvrtý policejní příběh Jackieho Chana je doslova napěchován akcí, ovšem klasických bitek se příliš nedočkáme, ve filmu jsou de facto jen dvě. První s žebříkem hýří pohlednou choreografií a druhá zase originalitou, podvodní souboje za účasti plastikových žraloků se opravdu povedly. Nepočítám slibný náznak Jackieho souboje se světlovlasým obrem, který bohužel nebyl dotažený do konce. Ve zbytku už tu máme jen ničím výjimečnou směsku přestřelek a honiček typických pro hongkongskou akční komedii osmdesátých a devadesátých let a pochopitelně spoustu neškodného infantilního humoru. Klasická trojka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana slabej pokus. Jeho filmy se vždycky vyznačujou skvělou choreografií soubojů a tu a tam vtipnou vložkou, která film odlehčí, ale tady se to nějak nedaří. Akce je velice slabá, děj podprůměrný a nezáživný a Chan nudnej. Je velká škoda, že tady nebyl skoro vůbec využitej potenciál, kterej v sobě má Chan. Jemu stačí jen prostor v soubojích aby dokázal i podprůměrný film vytáhnout víš, ale tady se mu moc prostoru nedostává, ale i tak za 3 ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Akční film První rána jsem viděl poprvé na videokazetě z videopůjčovny. Vůbec jsem tenkrát netušil že je to další díl série Police Story. Režie se ujal týpek předchozího dílu Stanley Tong, tak že je to pochopitelný že tohle je čtyrka. Akční scény v tomhle filmu už nejsou tak dobrý jako v předchozích dílech, ale pořád je to skvělá akční zábava. Kaskadérský kousky Jackieho Chana jsou jako vždy skvělý. Kdyby tohle byl samostatnej film co by k sérii Police Story vůbec nepatřil, nebylo by to na škodu, tenhle díl vůbec nevypadá jako ve stylu předchozích dílů. Ale dobře jsem se u toho bavil, další dobrej film Jackieho Chana. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jackie Chan si při akční scéně rozrazil rty. (CrypzzXD)
  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Natáčelo se v Číně, Rusku, na Ukrajině, Austrálii a v Hong Kongu. (Varan)

Reklama

Reklama