Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

numi 

všechny recenze uživatele

Proč tenhle film vznikl je mi záhadou. Ale to není poprvé a bohužel ani naposled. Jackie Chan, který není zrovna mým velkým oblíbencem, zachraňuje svět ve své další střeštěné komedii. Tentokrát však film postrádá akční "exploze", které jsou pro Chana typické a naopak film obsahuje pěknou řádku počítačových triků a Jennifer Love Hewitt. Oboje se do filmu moc nehodí - Jennifer se umí možá "bát", ale rozhodně ne prát... Celkově film neurazí, ani nenadchne. Je to blbost jak kočičí zubař, ale není to trapné. A to oceňuji. [květen 2006] ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Budu trapně souhlasit s ostatními a řeknu že Hewitt byla dost hrozná, otravná, příšerná atd atd... Samotný film byl debilní pitomost, což nevadilo, kdyby byl aspoň akční (což moc nebyl) nebo vtipnej (což bohužel taky ne). Jackie má pár fajn scén, ale moc to nezachrání. A světe div se, ani ty nepovedený záběry za moc nestály. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jackie špulí zadek na všechny kolem, no peklo. Tohle si Jackie určitě mohl odpustit. Na J.L. Hewitt je skvostný pohled a několikrát krásně dokáže hlasem imitovat, hlavně tedy tu hloupoučkou blondýnku. Akční scény jsou možná nejslabší co jsem měl možnost u Chana vidět. Tentokráte se nedostavily žádně moc nápady. Snímek vyložěně nenas**e, ale určitě nenadchne. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Tento Chanův film se naprosto vymiká většině z jeho dosavadních snímků. KdYž jsem si ho pouštěl, tak jsem opravdu neměl žádnou představu o tom, co se v něm bude dít. Šel jsem do toho doslova neutrálně. U naprosté většiny jeho filmů si po shlédnutí prvních deseti minut dokážu předsavit, jakým směrem se bude film dále ubírat. U Tuxeda nikoli. Bylo to sice něco jiného, ale musím říci, že se mi film líbil. Určitě to bylo hlavně mým počátečním neutrálním postojem, že jsem od filmu nic neočekával. Co se týče příběhu, tak to byla první věc, co mě uchvátila (příběh byl prostě jiný). Hudba ve filmu také není špatná a humor zde nechybí. Bohužel bojové scény tu nejsou skoro žádné. Jackie to spíše vyvážil několika krkolomnými kousky s humorem. Zvláště jsem se pobavil, když Jackie zpíval a tancoval. Takže za ***. ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama