Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, to je jedna z mojich kultoviek detstva. Tuxedo patrí k tým jeho Hollywoodskym filmom, ktoré svojou hranou jednoduchosťou a plnou vtipu, ktoré si môžem pozrieť aj dneska, a verte mi, tých je málo. Bondovské,-agentovské klišé mi sadlo a prvá polovica sa mi dosť páčila. Cameo Jamesa Browna bolo parádne. No, neskoršie ma, napríklad naposledy keď som to pozeral na chate, nudilo, otravovalo a viac fungovalo ako backround. Možno to bolo vďaka alkoholu v krvi, možno nie. Má aj horšie kúsky. ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

V přepálené parafrázi na bondovky („Jmenuju se Tong. James Tong.“) udělá hi-tech smoking neodolatelného gentlemana / neporazitelného superšpióna i z nesmělého ňoumy řidiče; který aspoň není úplný hlupák, když marně hledám nějaká pozitiva ve slabé digitální akci a trapném „cartoonovém“ humoru, vyloženě dětinském, zároveň často sexistickém. Ale jsem rád, že se tvůrci bavili a Jennifer Love Hewitt celým natáčením protlemila. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerná akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi to najhoršie, v čom si kedy zahral. Má nie moc zaujímavý príbeh o taxikárovi, ktorého si vyberú ako vodiča tajného agenta, no keď je agent ťažko zranený, prevezme jeho identitu, aby zastavil šialených vedcov, ktorí chcú otráviť celosvetové zásoby pitnej vody. Spracovanie pre potreby filmu nie je najhoršie, síce celé to pôsobí príliš detsky, hlavne samotný nápad s oblekom, takže ani na chvíľu to viac zaujať nedokáže, ale zase tempo je svižné a film sa dá bez väčších problémov dopozerať. Akcie je tu priemerné množstvo, ale vôbec ma nezaujala. Všetky súboje sú príliš obyčajné, choreografii chýba nejaký nápad, no hlavne všadeprítomné efekty, ktoré k bojovému umeniu jednoducho nepatria a tak som tu v akcii nenašiel jediný moment, ktorý by stál za pochvalu. Humoru je tu dosť, ale až na možno jeden, dva trochu lepšie momenty tu nie je o čo stáť. Herecké obsadenie je celkom slušné, Jackie Chan v hlavnej úlohe, len škoda, že práve v takomto filme, Jennifer Love Hewitt nesklame, k tomu ešte charizmatický Jason Isaacs, len záporáci mohli byť lepší. Réžia a technická stránka síce pre potreby filmu obstoja, ale aj tak o spokojnosti hovoriť nemôžem. Tuxedo je film, ktorý nemôžem úplne skritizovať, lebo je prakticky presne takým filmom, akým aj chce byť a pri správnej nálade sa naň hlavne kvôli svižnému tempu dá bez problémov pozrieť, ale inak toto nie je vôbec môj typ a pre Jackieho Chana je to zbytočnosť. 54% ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Tento Chanův film se naprosto vymiká většině z jeho dosavadních snímků. KdYž jsem si ho pouštěl, tak jsem opravdu neměl žádnou představu o tom, co se v něm bude dít. Šel jsem do toho doslova neutrálně. U naprosté většiny jeho filmů si po shlédnutí prvních deseti minut dokážu předsavit, jakým směrem se bude film dále ubírat. U Tuxeda nikoli. Bylo to sice něco jiného, ale musím říci, že se mi film líbil. Určitě to bylo hlavně mým počátečním neutrálním postojem, že jsem od filmu nic neočekával. Co se týče příběhu, tak to byla první věc, co mě uchvátila (příběh byl prostě jiný). Hudba ve filmu také není špatná a humor zde nechybí. Bohužel bojové scény tu nejsou skoro žádné. Jackie to spíše vyvážil několika krkolomnými kousky s humorem. Zvláště jsem se pobavil, když Jackie zpíval a tancoval. Takže za ***. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama