Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

kingik 

všechny recenze uživatele

Co dokáže jeden kouzelný smoking se můžete přesvědčit v téhle rozverné akční komedii s Jackie Chanem a Jeniffer Love Hewitt v hlavních rolích. Jackie je řidič taxíku, ale jakmile si oblékne svůj smoking stává se z něho nepřemožitelný agent, který se pustí do akce i s pohlednou mladou agentkou po svém boku. Porce akce a vtipu v příjemném poměru, ale taky je nutno si přibalit ke sledování velkou dávku tolerance pro naivní děj i zápletku, která je součástí balení k tomuto kousku. Film z toho nechce slevit a vedle Jackieho kaskadérských kousků a Hewittiných sexy outfitů je k vidění všechno možné i nemožné spíše ze soudku, který potěší teenage publikum. Má to spád a pořád se něco děje. Jen to chtělo korigovat bezbřehou naivitu. Film opravdu myšlenkově složitý není. Kategorie "milá kravinka" tomu sedí dokonale. 60% ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi je síce sympatický, no to nič nemení na mojom názore, že jeho americké produkcie až na niekoľko výnimiek za veľa nestoja. A TUXEDO určite nepatrí medzi tie výnimky. Priemerné spracovanie, priemerný námet a ešte priemernejší scenár by sa ešte dali ako-tak ignorovať, keby TUXEDO plnilo aspoň jednu zo základných funkcií filmu: zabávať diváka. No to sa mu počas 98 minút moc nedarí. ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Vyberám svoj 20 rokov starý zaprášený oblek zo stužkovej zo skrine, obliekam si ho, natesno uťahujem kravatu pod krkom, zaväzujem si štýlové čierne topánky a na zápästie dávam to najdôležitejšie. Špeciálne štýlové hodinky, ktoré zo mňa spravia supermuža. Vykračujem pravou nohou a idem zachrániť svet. Som chlapík, ktorý dokáže šarmantne vytancovať z každého problému. Som niekto ako superhrdina. Niekto ako Bond.  Ale to oni nevedia a to je moja výhoda. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Michael J. Wilson a Michael Leeson. Kamera : Stephen F. Windon. Hudba : Christophe Beck a John Debney. CHYBA VE FILMU - Když ze začátku filmu ujíždějí z vodárny, mají stříbrný kabriolet, z parkoviště už však Dal Blanová ujíždí stříbrným autem ale z pevnou střechou. CITÁT - JIMMI TONG (Jackie Chan) - Já jsem Tong. James Tong.......... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nechápem, čo sa komu na tomto nepáčilo. Perfektná uletená bondovská komediálna Jackie Chan akcia so sexi Jennifer Love Hewittovou, sympaťákom Jason Isaacsom, vždy výborným Petrom Stormarom, čo viac si priať? Skvelá akcia, bondovské vychytávečky, oblek rulezzz, vtip presne podľa môjho vtedajšieho gusta, škoda, že nevzdniklo pokračovanie, zaslúžilo by si ho to. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama