Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

inspektorsvihak 

všechny recenze uživatele

kvalitně nastartovaná sázka na jistotu v přehlídce přenesených pojmenování servírovaná v krabím stylu současných trendů se zamotanými moudry rádoby povyšující ujetost na novou normovou úroveň, co se však boří do klasické vykvedlanosti a místo oněch boření stereotypů o souznění na přelomu milénia bourá buňky hovězím humorem bořka stravitele ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Tento film mě poměrně dosti nasral. Téma vlivu kultury na rasismus v USA je velmi aktuální a já si myslím, že tento snímek působí větší zlo než když někdo dělá vtipy založený na rasových stereotypech. You People popisuje vztah bělocha s černoškou a vykresluje jej jak Romea a Julii. Jakoby bylo hrozné tabu mít v USA mezirasový vztah. A zvlášť v LA??? To se mi opravdu nezdá. Vykresluje extrémní kulturní rozdíly, snaží se prohloubit propast mezi rasami a přestože snímek je vyloženě "woke", tak na mě působil jakoby se snažil rozdělovat společnost ještě víc, než tomu reálně je. Popisuje Ameriku tak, že existuje nějaká skupinu lidí, kteří jsou židé, nějaká další skupina lidí, kteří jsou černoši apod. Tyto skupiny jsou uzavřené, soudržné s vlastní kulturou a střetnutí s někým z druhé skupiny vyvolá kulturní šok. Jak kdybychom se vrátili o 100 let zpět. Mrzí mě, že tyto skutečnosti film vykresluje, jakože je to takto v pořádku. Já se osobně domnívám, že by to v ideálním světě mělo fungovat tak, že jsme hlavně všichni lidi, jsme všichni Američani a to rasové a kulturní rozdělení není tak důležité. Věřím, že tomu snad tak v realitě je o mnoho více, než nám ukazuje tento snímek. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mohli ten střet kultur využít jako poznávací zájezd křesťanů do mešity a synagogy. Místo toho vidíme pár stereotypů a jak v USA černoši se všemi cvičí. Sice si dělají legraci i ze sluníčkářů, pro které je progresivismus módní trend, ale běloši jsou v zadku černochů tak hluboko, že už neumí ani vylézt. Prostě není šance udělat něco dobře. Z občanů druhé kategorie se za pár desítek let stali mravokárci a barva kůže je zase zločin. Místo zábavy jsem se styděla za protagonisty. PS: To už se může dělat legrace z holokaustu a Židů? ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Za mňa je toto chybne otagovaný film, pretože aby som niečo zaradil do komédie, musel by som sa aspoň raz zasmiať a nemať znudenejší výraz z účasti na tomto, než vyslovene otrávene sa tváriaci Duchovny. Toto je len zakomplexovaný, ukrivdený, ubulený kúsok, ktorý z vysoka kašle na nejakú chémiu a romantiku medzi postavami a zabíja a sabotuje si každú jednu scénu tou až kŕčovitou snahou napchať všade, aj do tej najnevinnejšie rozbehnutej konverzácie, nejaký sociálny, kultúrny, rasový, či náboženský komentár. Poväčšinou však zúfalo nútene, ťažkopádne a nevtipne. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Kto nemá rád tieto komédie, kde sa rieši rasizmus a ako sú černoši utláčaní a beloši a blabla tak to bude hádzať do koša rovno. Ja som sem šiel s tým, že Jonah, Eddie bude to super, nasmejem sa. Opak je však pravdou, nie je to zlé ale zasmial som sa minimálne a len preto, že sa nato dobre pozerá to chváliť nebudem. Ono pritom to mohla byť bohovská komédia ale išlo sa tu až príliš na hore spomínané téma. Za mňa veľmi podobné Guess Who, ktoré je o 2 triedy lepšie. Škoda. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama