Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (172)

BMW12 

všechny recenze uživatele

O něco horší než Vražda na jachtě. Přišlo mi to velmi podobné prvnímu dílu, především tedy ze začátku. Čekal bych něco nového, než jen kopírování schématu jedničky. Změnilo se alespoň prostředí, a tak se je na co dívat. Především však dvojici Adam Sandler a Jennifer Aniston mám velmi rád a sedí mi jejich humor, tudíž jsem se několikrát během filmu zasmál. Celkově však musím říci, že jde o průměrný film. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s veľmi nekvalitným prvým dielom sa jedná o centimetrový krok dopredu (hlavne vďaka Markovi Strongovi – aj tak neviem, že čo tu hľadá). Výmena režiséra nepomohla a stále si myslím, že tento film s danou koncepciou, dialógmi a „vtipnými scénami“ je slepá ulička. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám Adama Sandlera a jeho humor rád, ale občas už mi přijde, že si dělá co chce. A je úplně jedno, jestli to diváka bude bavit nebo ne. Už Vražda na jachtě byla taková, že jsem se musel hodně přemáhat, abych se bavil. Jenže jelikož jsem se sem tam od srdce zasmál, nakonec jsem mu to přeci jen odpustil. Tady už to ale nepřejdu. Scénáristicky je to prostě blbost a totální nuda. Je to jako když si chcete odpočinout a tak si otevřete knihu, o které víte, že je totální béčko, ale máte jistotu, že si u ní odpočinete. Jenže ta jistota s přibývajícími stránkami ubývá, až u toho usnete. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Minule se vraždilo na jachtě, teď se hledají únosci v Paříži. A je to víceméně stejná nuda, ve které na sebe Sandler a Aniston většinu času roztomile křičí a okolo nich stojí schopní herci, kteří nemají co hrát. I přes devadesátiminutovou stopáž se Vražda v Paříži většinu času dost táhne, protože i přes hvězdné obsazení a pár nečekaně slušných akčních scén jde o rutinu, na kterou do druhého dne zapomenete. I když nejde o odpad, těžko se hledá důvod, proč někomu doporučit, aby u toho strávil devadesát minut života. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že si prvé "Murder Mystery" nejako výraznejšie pamätám, no minimálne viem, že išlo o krimi komédiu, na ktorej som sa úprimne zabavil v čase, keď som to sledoval. A Aniston so Sandlerom ako dvojka fungovali celkom dobre. Takže neváhal som a "Murder Mystery 2" privítal pozitívne naladený. V princípe by som mohol povedať, že to funguje asi na rovnakej úrovni. Film mi čiastočne pripomenul udalosti z prvého filmu a opäť tu máme záhadu, kde môžeme hádať kto za tým všetkým stojí a aké bude reálne rozuzlenie celej tejto zápletky. V žiadnom prípade sa to nechytá v tomto smere na sériu "Knives Out" ale nemôžem povedať, že by som sa počas sledovania nejako extra nudil. Humor je väčšinou celkom okey, nebol tu moment, kde by som prevracal očami a jednotlivé vysvetlenia dávajú celkom aj význam. Za jedno pozretie som rád a keď sa k týmto postavám v budúcnosti vrátime, nemám s tým problém. Hodnotenie: B- ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)
  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama