Reklama

Reklama

Percy Jackson a Olympané - Série 1 (2023) (série)


Stanu se nejvyšším vládcem toalet (S01E02)

(epizoda)
  • USA I Become Supreme Lord of the Bathroom (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Percy najde své určení v Táboře polokrevných, kde zjistí, jak výjimečný má původ. (Disney+)

Recenze (13)

schonecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výpravně a režijně skvěle zvládnutá epizoda, který slouží jako širší představení světa řeckých bohů a Tábora polokrevných. Seriál si zachovává svou sympatickou a nenáročnou atmosféru, tentokrát s větší dávkou komedie, a bez problému baví. Oproti prvnímu dílu ale působí expozice velmi nepřirozeně. O minulosti postav, o jejich vztazích a o fungování světa se dozvídáme především skrze dialogy a zdlouhavé vysvětlování, místo aby tyto informace tvůrci vykomunikovali nějakým vizuálním nebo zábavnějším způsobem. Celkově ale solidní pokračování. ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl sice přinesl mírné zlepšení – hlavně kvůli delší stopáži, kdy jsme dostali trochu víc času se seznámit s prostředím tábora a jeho členy.. ale ten Percy působí fakt hrozně ukňouraně. Čekal jsem nějakou větší dynamiku, rozhodně vážnější notu a už vůbec ne floss.. jako já chápu, že i v knihách je Percymu 12, ale to scénáristé nemohli udělat výjimku a přidat mu alespoň ty tři roky (když ne plnoletost)? Rasová korektnost je mi u zadku, já chci sledovat kvalitní seriál z prostředí řecké mytologie, který nabídne atraktivní vizuál a zajímavej děj.. zlatý filmy. ()

Reklama

Ragnar89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice povedené, je to díl od dílů lepší a Claris je prostě boží, ta její namyšlenost a pocit nadřazenosti sálá z obrazovky rovnou na diváka. Velmi oceňuji použití Aresova kopí. A scéna na kterou jsem se těšil nejvíc, když chtěli vymachat Percymu hlavu v toaletach je velice povedená. Další pěkný malý detail který velice oceňuji jsou Percyho modré bonbóny. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhém díle se divák seznamuje s další várkou postav, Charlie Bushnellem v roli Luka, Leah Jeffriesovou v roli Annabeth a Dior Goodjohnovou v roli Clarisse. Výběr herců se dvojici Denise Chamian - Jordana Sapiurka povedl naprosto prvotřídně, co také očekávat od dvojice, která má za sebou úspěšné casty na tituly jako Top Gun: Maverick, Já, Simon či seriál Muž z Vysokého zámku. Druhý díl rozkrývá řadu nových schopností Percyho. Opět poctivé čtyři hvězdy. 👍 (02.01.2024) Top momenty dílu: ❗SPOILER "Synu...Než se pořádně seznámíme, musíš pro mě udělat něco moc důležitého, ano? V kuchyňce je flaška Chateau Haut-Brion z roku 1985. Skočíš mi pro ni?" / "Až nadejde čas, bude připravený. Vím to." - Percy mezitím tančí floss, čůrá a hladká ještěrky. 🙂❗ ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2024 bude rok, kedy si určite prečítam knižnú predlohu, Dovtedy ale s veľkou pravdepodobnosťou dopozerám prvú sériu. Čítala som začiatok a dostala som sa presne k momentu na konci tejto epizódy a zatiaľ môžem povedať, že ide o 100% kópiu predlohy. Čo bude ďalej, to už nedokážem posúdiť, ale pevne verím, že to bude lepšie ako film, pretože zatiaľ to má skvelý nábeh. Annabeth ako černoška mi nevadí. Skôr mám problém s černochom kentaurom. Hnedá pokožka, hnedá srsť... No neviem, ale nepôsobí to práve najlepšie. Inak naozaj cením výkony detských hercov, a takisto aj tvorcov za to, že si nezvolili tínedžerov, tak ako ich predchodcovia. A dúfam, že sa čoskoro začnú predávať oranžové tričká. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama