Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První polovina měla sílu a zdálo se, že půjdu s hodnocením hodně vysoko. Bohužel přišla druhá, rozuzlení a děj začal ztrácet. Ne že by byl The Invitation vyloženě špatný, ale s druhou polovinou se posunul špatným směrem. Prakticky do mého nejméně oblíbeného hororového žánru a bylo po napětí. Dokud divák nevěděl, oč jde byla to výhra.. 6/10 = 60% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dosť podobné Ready or not s tým, že je to o 3 triedy horšie a pridalo si to bohužiaľ, smiešnych upírov. Tí okrem umelého chrupu nemajú žiadne masky a tak sú v podstate úplne zbytoční. Pozerá sa nato dobre a Nathalie je nádherná ale zato film rozhodne chváliť nebudem. Hodinu 15 je to romantická vecička, potom sa to trocha zvrtne ale nič moc nečakajte. Krvavé málinko, hororové tak 15+ aj to horko ťažko. Na konci ten dievčenský súboj som vrtel hlavou kto natočí takú trapošinu. No a pozerám teraz Jessica režírovala, už mi to je jasné. Ospravedlňujem sa ako to znie urážlivo ale kto videl musí dať za pravdu. Finále nudné. Dajme tomu, že za 2*. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Mohl to být novodobý Drákulý počin roku. Místo toho divák dostal lehce hororově laděný příběh, kterému chyběla nějaká silnější atmosféra, větší hloubka postav a dost logiky. Jet na svatbu, kde není ženich, ani nevěsta a vůbec vám to nepřijde divné, to je dosti zvláštní. Hlavní upír je necharismatický jouda, jeho dvě stávající manželky jsou pipky, zvláště ta starší a závěrečná bitka na drápy je přímo směšná. Na stranu druhou, lokace zajímavá, prostředí starého zámku patřičně tajemné a pár bubu scén by se také našlo. Hlavní hrdinka Evie je sympaťačka, takže vyloženě propadák to není. Za mne dosti promarněná šance, díky čemuž snímek spadá  do kategorie průměrná upíří záležitost. 50%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek dokázal navnadit a líbil se mi gotický nádech přítomný ve starém rodinném sídle. Navíc na Natálku se hezky kouká. Chybějícího napětí je sice škoda, ale prostředí skoro až strašidelného domu ho dokázalo jakž takž nahradit. První výraznější trhliny přišly vlastně až dejme tomu v závěrečné třetině, kdy se konečně ukázalo, co je celá rodinka zač. No a pak to šlo komplet do kopru. Scénář vršil jednu botu za druhou a vrchol přišel ve chvíli, kdy hlavni záporák naznačí,  -SPOILER- že není jen tak obyčejný upír, ale TEN upír. U závěrečného účtování už jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. 35% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pozvánka do pekla funguje možná lépe, nepodívá-li se člověk před projekcí na trailer, který toho ukazuje až trestuhodně mnoho. Divák tedy od začátku ví, s jakým "hororovým monstrem" má co do činění, a tvůrci se nijak výrazně nesnažili připravit nějaké zásadní plot twisty. Chválím interiéry panství a pár slušných lekaček, byť předvídatelných. Film příběhově, jak už jsem zmínil, moc nepřekvapí a zodpovězení otázky "Proč se to děje?" mi přišlo dost nemastné-neslané. Závěrečná scéna rovněž nepřinesla plusové body. Lepší dvě hvězdičky! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)
  • Lucy (Alana Boden), jedna z Upírových neviest, je zároveň meno Draculovej obete vo filme Dracula (1992) a v románe z roku 1897. (molcan2)
  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)

Reklama

Reklama