Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chandlerová zapojí Bosche do obhajoby muže obviněného z brutálního zločinu. Po návratu do práce Maddie hledá pevnou půdu pod nohama. Bosch a Chandlerová se ocitnou v hledáčku FBI. (Prime Video)

Recenze (2)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodne novych postav, navrat pripadu z predoslej serie a tak trochu rozohranie na viacero stran. Od skupinky vydieracov, cez mladeho prostituta, po ubitie manzelky. Nadpriemer, ale dufal som, ze linia z uvodu sa potiahne dlhsie. Uvidime. Kazdopadne skupinka nasich spravnakom pod tlakom "DIG DEEPER" FBI agenta azda prinesie nieco osviezujuce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu jsem rád, že se tvůrcům podařilo dostat druhou řadu z uzavřeného prostoru, na druhou stranu je pravdou, že mě jejich postup nutí uvažovat nad tím, jestli nemají té svobody pohybu najednou nějak příliš. Náhle se tu otevřelo hned několik podstatných dějových linií najednou a já si říkám, jestli to nebude ve výsledku spíše na škodu. Jasně, Michael Connelly takovým způsobem pracuje zcela běžně, on je ale skvělý spisovatel, o scénáristech tohoto seriálu zase až tak dobré mínění nemám. Vždycky je tady ale možnost, že se mýlím a budu případně mile překvapen. / Poučení: Pečlivě si hlídej svůj genetický materiál. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama