Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jo, kvůli těm akcentům bych si to pustil klidně znovu, technický důstojník alias Čechov asi vede. Jinak se toho paroduje trochu moc (parodie na parodii může fungovat jen stěží) a stylem, že i pozdní Brooks by raději chodil kanálem. O to víc v kontrastu se skvělou technickou stránkou. Po předchozím souboji u "Manituovy boty" srovnávám tentokrát ve prospěch filmového svědomí. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Michael "Bully" Herbich sa preslávil v nemecky hovoriacich krajinách svojou show Bullyparade od roku 1997. Parodoval všetko možné, ja ho poznám z Manitouovej topánky a teraz aj z tejto paródie na vesmírne, historické či westernové príbehy. Odkazov na rôzne známe filmy je tu dostatok, ale humor je postavený predovšetkým na trojici teplých záchrancov našej planéty a ich konfrontácii s mužným taxikárom ( Til Schweiger ). Za normálnych okolností je to hlúposť, ale príjemne ma prekvapila výprava a triky, za ktoré by sa nemusel hanbiť žiadny film. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet €9miliónovTržby Celosvetovo $76,341,401(v Nemecku s tržbou $62,059,389) ║ Až neskutočne otravné to je vďaka tomu priteplenému výzoru, ten je fakt neznesiteľný, Herbig to nezvládol a potvrdil že Nemci to fakt pred kamerou ani za kamerou moc nevedia, otras. /10%/ ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jsem skutečně překvapen místním hodnocením, každopádně ne nemile. Ani mile. Jen překvapen. Proč jsem se uchýlil zrovna já, takový milovník průměrných a občas otřesných filmů, k tomuto hodnocení. Prve mi afektovaní gayové nepřijdou vtipní. Za druhé, parodie na Star Trek byla špatně zvládnutá, ještě hůře pak parodie na Star Wars, ač byly obě naprosto zřetelné (a možná právě proto). Ale dvěma hvězdami oceňuji snahu, slušnou výpravu a i moment, kdy jsem sám vybuchl v smích, ne snad kvůli nějakému vtipu, ale kvůli naprosté absurditě snímku, která se ve mě od začátku hromadila. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Občas překvapivě vtipné, povětšinou hodně trapné. Ale koukat se na to dalo. Škoda jen té Herbigovy úchylky na jakože teplouše. Hvězdné války i Star Trek si zaslouží lepší parodii. Zvláště když už je tu tak povedená technická, vizuální, triková stránka...! Ono by to šlo, kdyby psal scénář někdo s trochu míň "teplym" smyslem pro humor. Třeba tadyto VIDEO mi přišlo asi jen stokrát zábavnější, než celý tento film.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film má k 1.1.2022 najlepší prvý "štartovací týždeň" ako čisto nemecký film v nemeckých kinách, kde si ho v 899 kinách prišlo pozrieť 3 434 809 divákov a zatiaľ ako jediný prekonal hranicu 3 miliónov divákov. S celkovou návštevnosťou 9 165 932 divákov sa jedná o 12. najnavštevovanejší nemecký film v nemeckých kinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama