Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Zombi 

všechny recenze uživatele

No, romantiku tady rozhodně nečekejte, je to v podstatě sled různých scének a fórů motajících se kolem hlídání vypulírovanýho domu, který v tomto neposkvrněném stavu samozřejmě nevydrží ani 10 minut. Nejzábavnější mi přišel začátek v kanceláři, kde Terence Stamp ukazuje jak despotickej parchant umí být. Některý fory tu jsou dobrý a člověk se i zasměje, ale celý je to hrozně přeplácaný, neuvěřitelný a herecky dost slabý, spousta rádoby vtipů je naopak trapných - močení, zadky.. Jako celek to prostě není nic moc. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal, že to bude taková ta milá teenagerská komedie co neurazí ani nepotěší. Prostě jen tak na jedno podívání. Svůj názor jsem však rychle přehodnotil... Tenhle film má tak ubohý humor a tak hloupé scény, že to nezachránil celkem solidní konec. Příjde mi to ale škoda, protože potenciál na krapet lepší film by tam byl:( ()

Reklama

PajinkaKox 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla poprvé už hrozně dávno a pamatovala jsem si, že to bylo docela vtipný.. No nedávno jsem si ho pustila a nevěřila jsem svým očím.. Film je trapný celý ve všech ohledech. Příběh nestojí za nic. Je to taková slátanina absurdních momentů které dohromady dávají jednu velkou trapnou blbost. ()

blare odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím Astona Kačera, zježí se mi chlupy na prdeli a mám zničený den! Máte to někdo podobně? Ani Raida to opravdu nezachrání...divím se, že ten její dokonalý kundozjev ještě nesemleli do paštiky, na kterou odmítla udělat reklamu, páč je přece veliká hérečka... Jsem sice řádný Dement, ale todle je moc... ()

Fightluki 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu tak špatný hodnocení, protože brát to jako romantickou komedii fakt nelze. Film je totální úlet, šílenost střídá šílenost, Ashton hraje podobnýho debila jako v Zlatých sedmdesátých (což je role, která mu fakt sedí), Tara sice špatná jako vždycky, ale naštěstí nedostala tolik prostoru. Každopádně fanoušci filmů typu Sharkonáda, Zombie bobrů nebo Wet hot american summer se budou královsky bavit. Do pěti hvězd chyběl jenom trochu lepší konec, ale i tak super záležitost. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama