Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Další z řady „guilty pleasure“. Hrozně špatný film, jehož dementnosti jsem se občas musel zasmát. Zkrátka jsem úplně otupěl a nekontrolovaně se řechtal každé kravině a velkou zásluhu na tom měl podobně naladěný člověk sedící vedle mě. Proto i tu druhou hvězdičku. Kdyby však nebylo druhé osoby, šlo by o jedno velké utrpení. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonalá magořina na piteční noc, >nadadaná< gagy tak pitomými a ujetými - leč promyšlenými a vypointovanými (a žádné to laciné pitvoření, které leccos nakonec zpotvoří! :o), že nelze se skvěle nebavit...! . . . V rámci >šupžánru< crazy komedií tedy jednoznačně za pět, jako film jen za tři, průměr pak za čtyři hvězdy bez uzardění... Jen nechápu, kde byla (dle žánrového uzaložení zde) nějaká romantika...(?) . . . Tak leda snad nějaký ty folikulitiky... ;o))) - - - P.S. Ovšem pozor na šílený český dablink. Žeby zase jeden z důvodů nízkých hodnocení některými uživateli (krom ovšem jasných pózérů, že...) zde? - - - - - (Poprvé viděno 2.5.2008 na ČT1, komentář zde jako mnohý - 3.5.2008) ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie plná srandovních situací a správně přiblblých hlášek, které zaručeně skvěle pobaví. Film působí velmi bláznivě a to díky nejrůznějším nedorozuměním, průserům a jiným hovadinám, které tvoří dohromady jeden promyšlený a výborně zpracovaný celek. I když je děj značně zamotaný a přeplacaný, tak slibuje parádní podívanou a nabídne trochu duchaplnější závěr. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Šílený rande neni rozhodně nějakej světobornej film, ale i tak mu dávám 4 hvězdy.....Viděl sem ho opravdu několikrát a vždycky sem se u toho bavil...a to sem neměl požitý alkohol ani jinou drogu:D Možná to bylo dáno z části přítomnosti mých dobrých kamarádů, kteří atmosféru utvořili tak výbornou, že jsem zkrátka podlehl a smál se všemu...ale několikrát sem ho viděl i sám a vždy sem se nasmál stejně tak.Někdy( skoro celejch 85 minut) je film tak absurdní, až je to vtipný neskutečně moc. Pokud ¨se chcete s kámošema dobře zasmát, rozhodně nešlápnete vedle....:)Výborný je zejména Michael Madsen ve své roli vymahače dluhů:) ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

No, romantiku tady rozhodně nečekejte, je to v podstatě sled různých scének a fórů motajících se kolem hlídání vypulírovanýho domu, který v tomto neposkvrněném stavu samozřejmě nevydrží ani 10 minut. Nejzábavnější mi přišel začátek v kanceláři, kde Terence Stamp ukazuje jak despotickej parchant umí být. Některý fory tu jsou dobrý a člověk se i zasměje, ale celý je to hrozně přeplácaný, neuvěřitelný a herecky dost slabý, spousta rádoby vtipů je naopak trapných - močení, zadky.. Jako celek to prostě není nic moc. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama