Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

demented 

všechny recenze uživatele

Áno, Ashton Kutcher je trtko a označovať ho hercom je na zamyslenie. Horšie z hereckého obsadenia je na tom už hádam len Tara Reid. Naštastie film na týchto dvoch omyloch nestojí. Sú to úžasné postavičky, ktoré robia tento snímok zábavným a ja som sa bavil výborne. Taký Michael Madsen alebo Molly Shanon nemajú chybu. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

První dvacetiminutovka je parádní,vtipná,nacpaná gagy a ten zde tolikrát zmiňovaný nevkus nikde.Ten došel překvapivě s Michaelem Madsenem a jeho močovým extemopre,navíc existuje nepsané pravidlo,že film,ve kterém se (byť krátce) objeví Carmen Electra,prostě nemůže být dobrý (čest Starskymu a Hutchovi). Fór se sovou a záchodovým prknem je ovšem geniální a možná jsem jeden z mála,ale nikdy nepřestanu tvrdit,že Ashton Kutcher je dobrý herec,což tady potvrzuje a často je jedinou záchranou filmu před pádem do hlubin absolutní trapnosti.Ve výsledku přesně mezi dvěma a třemi hvězdičkami a kdyby byl na místě Tary Reid někdo hezčí,volil bych tu vyšší možnost. 50 % ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka, kterak se dá zmršit film se slušnými a známými herci. To, co divák sleduje, je jen sled rychlých a hloupých scén, které se kupí a kupí, až konečně po hodině a půl došmatlají k happy závěru. Bohužel i Michael Madsen předvedl, jak se dá ztrapnit, na rozdíl od výtečného Kill Billa tu předvádí naprostou ubohost. Škoda - pár zábavných momentů tam bylo, bohužel zbytek je jen trapná a slabá komedie. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker není právě tou nejlepší volbou pro romantickou komedii a Kutcher není dobrý na nic. Těžko se z výsledku dá soudit, co že to ten tvůrce vlastně chtěl stvořit. Protože - film sklouzává s občasných romantických záchvěvů až do osidel parodie a zase zpátky přes důstojný podkres k samoúčelným fekálnostem. Dohromady to dá stupidní maglajz ubohého scénáře, pár dobrých míst a herců, kteří snad ani nevěděli, co točí. ()

Miro_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem zaspal tu novinku, že komedie, nemusí být vtipné, aby byly označovány jako komedie... Toto je jasný příklad "komedie" u které se po celou dobu ani neusmějete. Když byl film zhruba v půlce, bylo mi líto toho stráveného času a zastavit film aniž bych viděl konec. Na konci jsem litoval, že jsem to neudělal. Odpad... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama