Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hrabivý bandita Alameda Slim začne spřádat plány, jak se zmocnit mléčné farmy Patch of Heaven, tři odhodlané krávy spojí své síly s karatekoněm Buckem a celou plejádou dalších zvířecích obyvatel statku, aby společnými silami dokázali svůj domov zachránit. Ve spolupráci s tajemným lovcem lidí Ricem se vydávají na cestu skrze nehostinnou západní krajinu, během které musí překonat všechny padouchy i nástrahy divočiny a polapit zákeřného Slima, na jehož hlavu byla vypsána velká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Han22 

všechny recenze uživatele

Na Disneyovku nového tisíciletí to nebylo špatný. 2D bylo v roce 2004 už totálně out... ale Disney naštěstí neservíruje další srdervoucí příběh, ale prostou úletovou zábavu. Tři krávy se vydávají polapit padoucha na Divokém západě, aby zastavili dražbu farmy. Krávy (dáma v klóbrcu, osvícená new age dívka a lidová ženština) jsou vtipné stejně jako ostatní postavy a naštěstí se nesnaší hnát příběh do sentimentu, ale jen bavit. Je to pro menší diváky, ale bavilo mě to. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Táto disneyovka je jasným dôkazom, že v dobe jej vydania to išlo s týmto štúdiom dole vodou. Ide totiž o jeden z úplne najhorších animákov vôbec. Slabý príbeh, odpudivé animácie, a ani ten humor nie je to čo býval. Miestne "postavy" sú tiež skrz naskrz otravné a prakticky nič ma tu nezaujalo. Animovanej produkcii v tej dobe proste dominovali skôr iné štúdiá. 35%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem, že to bude pořádná kravina, ale byl jsem docela mile překvapený z toho, že ten příběh je docela zajímavý a celkem pěkně ujetý. V hlavní roli tři krávy, které chtějí dopadnout nebezpečného zločince, to celé v odlehčeném westernovém stylu. Jak říkám, nečekal jsem nic, dostal jsem pak překvapivě zajímavý výsledek, který není zábavný vždy, když se o to snaží. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

U Disneye si páni producenti zřejmě neuvědomují, že problém v současné době není v typu animace, ale v příběhu. Kdyby měli pěkné scénáře, takové, jaké se objevovaly alespoň do poloviny 90. let (Kráska a zvíře, Pocahontas, ještě i Tarzan), lidi (a hlavně děti) by se dívaly rádi ať by to bylo animováno ve 3D nebo ve 2D. Jenže současným Disneyovkám prostě chybí pořádný děj a nápad a snaží se to všemožně dohnat různými cool hláškami nebo rádoby moderním pojetím (viz.Planeta pokladů), které však vyznívají nadmíru trapně. Je to hrozná škoda, protože úroveň animace zůstává pořád na velmi vysoké úrovni. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rád objevuju tyto drobné Disneyovky, občas se mezi nimi najde příjemný klenot. To ovšem není případ této kraviny! A... ne, tentokrát výraz „kravina“ nemyslím tak, jak by si jej zřejmě většina vyložila. Kraví dobrodružství s cílem dopadnout padoucha mi přišlo příliš průměrné. Představilo sice zajímavé téma zasazené do zajímavé doby, ale zbytek byl taková ta klasika, která zvlášť neurazí, ale ani nenadchne - průměrné postavy, příběh, a vlastně i animace. Oceňuju humor, který opět místy cílil na dospělejší publikum, ale tam by jakákoliv snaha o nadšení skončila. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Keď Alameda Slim (Randy Quaid) zistí, že mu jeho kumpán dlhodobo zakrýva hlavou jeden z posledných neodkúpených pozemkov na mape, môžme si všimnúť, že na pozemku "Dixon Ranch" sa v rôznych prestrihoch mení farba značky a v jednom dokonca chýba úplne. Znovu sa objaví, až keď mu pomocník vysvetľuje, že sa mu na gauči jednoducho sedí pohodlne.
    (Hudino)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno