Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jacob zastaví boje mezi rančery a pastevci ovcí; Cara informuje Liz o své oběti. (SkyShowtime)

Recenze (22)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vynikajucom Sheridanovom 1883, ktory bol pre mna serialovou kvalitkou roka, zacal 1923 opat rozpravanim mladej zeny  - stale Isabel May - tlieskam, jej hlas je paradny. Vyzera to tak, ze pribeh bude opat silny, nasilie a drsny svet nas budu sprevadzat kazdou epizodou. Parada. Zamrzela akurat urcita podobnost v charaktoroch a prakticky rovnaka premisa s mladym parom, ktora sa udiala cca v dvoch tretinach spomenuteho 1883. Pribehovo sa toho vsak moc neudialo. Viac-menej epizodicke, hoci dost exponovane a mnohokrat nasilne vyjavy, predstavujuce postavy a lokacie. Snad bude kladeny doraz na pribeh. Kvitujem, ze Ford nema az prilisny priestor. Slabsie stvorhviezdie. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem vletěl bezprostředně po božím 1883 a bohužel musím konstatovat, že tohle je tedy ve všech ohledech horší. Tento pilotní díl byl pravděpodobně horší než nejhorší díl 1883. Dějové linky nových postav mě nijak zvlášť zatím nezaujaly a staré postavy ve starším provedení už také nejsou co dřív. Drtivou většinu stopáže se zde diskutovalo o kravách, což není zrovna moje oblíbená volnočasová aktivita. Snad budou další epizody lepší. Zatím dost slabota. [60 %] ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně, ale hodně pohodovej rozjezd, kterej naprosto dokonale táhne Helen Miren. A maličkato se bojím, že H.Ford jakožto hlavní hybatel Duttonů už to neutáhne tak dobře jako Costner... Přeci jen mají mezi sebou 13 let. Doufám že se včas vrátí mladej z Afriky a převezme otěže, koule na to mít bude. 4* 75% ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo hodně.Ford coby kovboj však působí už trochu "dědkovsky".Hraje zde starého kovboje,který řeší jistý spor,který se týká ovcí.Ta scéna s jeptiškou mi přišla trochu "morbidní".Jinak děj tohoto seriálu je vcelku dobrý.Ford tento seriál docela "táhne".Dávám proto 4 hvězdy.Kovbojské prostředí je tam zajímavé i pěkné.Nebojím se dát této 1.epizodě 80 procent.Ford musí řešit potyčku mezi chovateli ovcí,kde on sám dělá porotce.Takže tu jde o slávu a velké peníze...Ford už je zde starší,ale "dějová linie" s ním není vůbec špatná.Ostatní herci mu zde skvěle sekundují. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa bol najlepší Jerome Flynn v úlohe pastiera ovcí, ktorý sa nebojí klasických podvratných akcií, ako to u neho poznáme z game of thrones. Ford sa veľmi ešte neukázal, skôr Helen M má lepší dobový look, obzvlášť jej to svedčí pri dohováraní budúcej neveste. Cattle is always first. Mladý veterán v Afrike mi príde príliš neuveriteľný, proste mladý dobrodruh ako vystrihnutý z časopisu, suverén a nad vecou, samozrejme z wwi fronty vyšiel takmer bez škrabanca. Dejová linka s bacharkami mníškami a sadistickou školou mi prišla dosť offtopic ako z iného seriálu, uvidíme ako to zapadne do širšieho deja. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama