Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Komédia pre najmenej náročné publikum (aka pre černochov). Všetky zložky filmu sú na tak nízkej úrovni, až to hraničí s diletantstvom – jednotlivé scény sú na sebe nahádzané bez ladu a skladu a často im chýba začiatok aj koniec. Celý ten road trip navyše nedáva vôbec zmysel a je zavŕšený trápnym naťahovaním sa o priblblú trofej. Od odpadu to zachraňuje hlavne to, že na rozdiel od iných černošských „komédii“ to neskĺzne k vrieskaniu a fekálnemu humoru. 3/10 ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, místy zábavná rodinná road movie komedie, která má několik světlejších momentů, jinak kupu zajetých klišé, které zde fungují, ale již jsou tak provařené, že hodnocení této ptákoviny nezvednou. Přesto ale na pozvednutí dobré nálady tento snímek bohatě postačí a to je asi jeho hlavní a jediný účel. Z tohoto úhlu pohledu ještě tedy tu jednu hvězdu přidám. 60% ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná blbost. Jako komedie mě to teda vůbec nevzalo a ani chcilku jsem se nesmál. Celou dobu nuda. Jediný co mě potěšilo a nachvíli zabavilo, byli camea Shannon Elizabeth a Jasona Momoy. Příběh obyčejnej bez nápadu. Když konečně rodinka dojede na cílený rodinný sraz, tak je to hrůza a už jsem se těšil ať to ukončej. Jedna hvězda za camea jinak bych tomu střelil odpad. Za mě 15% :) ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[4/10] Obyčajná otupná americká komédia s afroamerickým dobrým hereckým obsadením. Len škoda že s okopírovaným humorom ktorý sme videli v mnohých podobných filmoch a tu to už nefugunguje, pár vtipných momentov nevylepší dojem a naneštastie ani príbeh príliš nezaujme a je predvídateľný. Síce sa nato bez problémov dá pozrieť ale nieje to vtipné. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama