Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy jsou v poslední době celkem průser, ale Cameron Crowe má něco do sebe pořád - většinou - a očividně toho měl do sebe dost i na začátku kariéry. Krásný film, který se nutně nesnaží o sentiment za každou cenu, ale je zábavný a má skvělé herecké výkony, kdy dnes byste neřekli, že John Cusack byl něčeho podobného schopný. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Crowea rád nemám, Cusacka nesnáším... ale sakra, tady jim to šlape jedna báseň. Romantické až na dřeň, otcovskou linií osvěžující jako "jedenáctka" v parném létě, a s jedním z nejsympatičtějších párů, jaký kdy celuloid viděl. Budete jim fandit, budete brečet a možná si koupíte i boombox a budete hrát té své 80s pecky pod oknem. Totální srdcovka... 9/10 ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Ach tie zlaté roky osemdesiate ... kde sa sa pominuli ? kde ste nechali tú naivitu tak krásnu a tak vzdialenú ... Výborný Cusack hrá sám seba....sympaťáka a dobráka od kosti ktorý pomúti hlavu školskej talentovanej krásky ( vzácna kombinácia hehe ) a obaja si pozmenia život ..film je stará dobrá škola teen filmov éry kedy to všetko bolo tak sladké a tak jednoducho stvárnené....zároveň však slušne a bez vulgarizmov ... ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Aj keď mladý Cusack v baloňáku bol výborný a niektoré scény luxusné, vadili mi režijné strihy, ktoré vo väčšine prípadov prišli z čista jasna a trochu ma zaskočili. Film mi potom pripadal trochu nesúvislí. Netvrdím, že to nie je otázka vkusu a možno nálady a nabudúce už to tak možno prežívať nebudem. Lepšie tri. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé a nežné zobrazenie dospievania, prvej lásky, štúdia a starosti s rodičmi, prvý sexuálna skúsenosť. Veľmi mi to pripomenulo moje dospievania...ako cez kopirák. Prvý sex v aute zažil asi každý. Trošku som čakala nejakú šokujúcu udalosť, ktorá poriadne zamieša karty, ale bohužiaľ, nedočkala som sa. A to mi na celom priebehu filmu trošku vadilo, chcelo to trošku nejakú zápletku. Film zaradený k 1001 filmom, ktoré musíte vidieť než zomriete. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • John Cusack v tomto filmu hraje bratra své skutečné sestry, Joan Cusackové. (Ištván87)

Reklama

Reklama