Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud hořká komedie o tom, že v životě ne vždy vyhrávájí nadanější a slušnější. Příběh dvou mladých houslistů, kteří po absolvování JAMU takzvaně vstupují do života. Zatímco jednomu se díky jeho povaze a sebevědomí /Martin Dohnal/ všechno daří, druhého, nesmělého a nepřizpůsobivého (Vlastimil Zavřel), potkává jeden malér za druhým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pokud Milan Štenidler spolupracoval s Halinou Pawlowskou, bylo to dobré, pokud Halina Pawlowská psala poloautobiografické příběhy ze života, bylo to taky dobré. Dnešní její rady se mi jeví trošku jako vykrádání sama sebe a smysl pro sebeparodii a nadsázku, který se tady dávkuje v přijatelném množství, je dnes už jaksi moc. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Sice ne tak zábavné jako VRAŤ SE DO HROBU, ale alespoň dobře koukatelné a inteligentní. Stopáž je pouze okolo 46 minut. ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Výtečná komedie brněnského studia. Možná si státní TV plní svou povinnost regionálního vysílání jen formálně, když nad ránem opakuje tyto staré inscenace, ale bývají báječné. Jako i tato: originální prostředí, výteční herci, nádhera. ()

LuckyK 

všechny recenze uživatele

Raný film autora velmi podobného střihu jako předchozí kultovní Vrať se do hrobu, také to napsal opět se stejnou scénáristkou Pawlowskou. Ne tak silné, taky je to krátký film, ale opět velmi sociologicky přesné a nyní s atmosférou Brna. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který sice nanadchne ničím, ale vysloveně nezklame. Vlasta Zavřel je tu ještě docela kluk. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

Reklama