Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela pecka s pečlivě budovanou atmosférou, tak tento počin byl vedle, jak ta jedle. Prakticky nic nedávalo smysl, napětí téměř nulové, nudné a zoufale zmatené. Herci toho moc nepředvedli a místy jejich chování popíralo vše, co se v prvním snímku jasně stanovilo jako pravidlo pro přežití. Navíc jsem se těšila alespoň na jenoho mimozemšťana a místo toho jsem dostala hromadu mimoňů. Odpad nedávám, ale není to tomu daleko. Upřímně, být to ještě o 10 minut delší vypíchnu si obě oči a prorazím ušní bubínky. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po všech těch zklamaných reakcích sem čekal průser a nakonec to nebylo tak špatné. Uplně to sice nefunguje jako horor, ale přináší pár zajímavých nápadů v rámci rozšíření tohoto světa. Navíc to docela dobře vypadá a duo Pastorů zvládne i pár solidně atmosferických scén. Jediná škoda, že nemají k dispozci sympatičtějšího hlavního hrdinu. Jeho jednání jsem od začátku nechápal a i když se mi ho snažili tvůrci postupně vysvětlovat nic moc se na tom až do konce nezměnilo...60% ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Totálny pokles kvality oproti prvej časti. Vizuálne fajn, myšlienka taktiež, no réžia zaostáva a necháva postavy točiť sa v kruhu. A zavŕši to nezmyslený koniec, ktorý nemá ani hlavu a ani pätu. Škoda, pri schopnej réžii to mohlo byť celkom úspešné pokračovanie, ktoré by zvýraznilo aj španielské kvality. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nuda ....post-apo je nejlepší, když je hned ze startu. Nestalo se a ani 5 minutová panika to nezachránila. Na Maria jsem už alergický, je všude a vypadá to, že ve Španělsku asi nemájí jiné herce.... Celý film se rěší náboženství a pošahaný Mario tomu kraluje. Čekal jsem pořádný boj o přežití, nějaké vysvětlení a místo toho jsme viděli náboženského fanatika a další bláboly ... Doufám, že druhý díl se Sandrou bude lepší a ukážou nám entity, které všechny tak děsí .... ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Určite sa nevyrovná predchádzajúcemu Bird Boxu, ale nie je to ani tá najväčšia blbosť na svete. Prvá polovica celkom fajn. Predovšetkým twist na začiatku, kedy pochopíme, z koho perspektívy, tentokrát, príbeh sledujeme. Postapo svet vyzeral tiež obstojne. V druhej polovici to už ale bola miestami celkom nuda. Potenciál filmu - mám na mysli, uhol pohľadu v deji - bol z môjho pohľadu využitý naplno. Ako priemerná zábava na jedno pozretie sa to dá. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama