Reklama

Reklama

Kariéra na spadnutí

(seriál)
  • USA Partner Track
Trailer 1
USA, 2022, 7 h 22 min (Minutáž: 40–45 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ingrid Yunová by v elitní newyorské advokátní kanceláři ráda povýšila, ale zároveň dodržela svoje zásady. Přitom řeší milostný život, přátele i očekávání svojí rodiny. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. Seriál z právnikcého prostředí, který naprosto nevyužil svůj potenciál. Některé epizody se opravdu nepovedly, některé naopak patřily do průměru. Pilotní díl byl z celé první série nejlepší. ()

ArchAngel_ 

všechny recenze uživatele

Chtělo to víc kůže a realismu s ohledem na prostředí, je to takové zbytečně komorní a cudné, postavy ale mají hloubku a celé je to uvěřitelné (trochu) .... tedy jednání hlavní hrdinky v jistých záležitostech nepochopím, ale nejsem ženská takže to je v pořádku :) ... prostě ženská co neví co chce, a když to všechno má, tak to už zase nechce apod. Jak říkám, že to překvapivě realistické v některých ohledech :) 75%. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se až překvapivě dobře, obsazení je příjemné, prostředí právnické firmy je už trochu okoukané, ale stále mé své kouzlo (byť tedy, alespoň na můj vkus, se některé scény až příliš oháněly právnickým žargonem), obsazení je příjemné a svižně to odsýpá. Dvě věci mi ale zkazily celkový dojem a hodnocení srazily o jednu hvězdičku - jsem ten poslední, kdo vyžaduje u filmových postav dokonalé chování a racionální jednání v každém okamžiku, ale hlavní hrdinka v podání sympatické Arden Cho udělal hned několik kroků, pro které nemám sebemenší pochopení. Druhá věc je ta, že poslední díl byl až přehnaně "pohádkový" a spousta náhod byla velmi uměle působící. Jinak jde ale o příjemnou seriálovou záležitost. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Zajímavé prostředí a krásná hlavní hrdinka, ale po slibném začátku se děj rozplizl do filosofování nad aktuálními otázkami ohledně barvy pleti a moje zaujetí vyprchalo. Tyler se z nadějné postavy stal nesnesitelnou, Rachel nesnesitelná téměř celou stopáž, Murphy (pro mě) naprosto nepřitažlivý a Nick tak strašně šablonovitý. Tak alespoň ten New York a hezké outfity. Vyšší hodnocení opravdu nemohu dát, když seriál začne tím, že hl. hrdinka od prvního dílu řeší dilema mezi dvěma atraktivními a bohatými muži... To nikdo nedokáže vymyslet něco jiného? ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama