Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi autentický retro vizuál. Vďaka tomu viem odpustiť aj vatu. Narcotématika je vždy vďačný material, no a keď sa k tomu pridá prostredie slnečného Miami 80. rokov, je radosť sa pozerať. Sofia Vergara sa do role hodila skvelo (ajkeď ku koncu začína trochu prehrávať) a 6 častí bol úplný ideál čo zvládne každý. Dostane sa aj na vyhrotené momenty, charakterový rozvoj u hlavnej postavy aj krvavé odplaty gangov. Griselda je zo začiatku vykreslená ako utláčaná žena obklopená silnými mužmi ale časom vidíme o akú beštiu v skutočnosti išlo. Hlavne v 4. epizóde konečne dostaneme číre besnenie a túžbu po moci z jej strany. Škoda že ju na vrchole síl keď už šéfuje celému biznisu v okolí nevidíme viac času. To som bol úprimne prekvapený a trochu aj sklamaný. Oproti realite bolo veľa vecí zmenených, detektívna linka ma nebavila skoro vôbec a prijal by som aj pohľad mimo Miami (nakriklad do Medellinu). Z vedľajších postáv si ma výrazne nezískal nikto. (možno okrem Daria, ten mi celkovo prišiel ako najmúdrejší člen bandy). Narcos som zatiaľ nevidel takže porovnávať nemôžem, týmto ale nič nepokazíte. 7/10 ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Příznivci Narcos budou chtít srovnávat a když nenajdou shodu, tak odsoudí. Stejné to nemůže být, protože narco-baron je ženská a ne chlap. Neodehrává se to v Medellinu, ale v Miami. A je faktem, že spoustu baronů strčila do kapsy. Faktem je i to, že její filmový vizuál neodpovídá skutečnosti a je to tak pro diváka příjemnější. Takže seriál je asi přikrášlený, ale to vůbec nemění nic na tom, že je to zajímavý příběh, dobře natočený a pochválím i Sofíi, když v druhé polovině Griselda silně změní psychiku a ona to dává ksichtem pěkně najevo. A neodpustím si svou oblíbenou poznámku, že retro bylo super. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co mi v tomto amorálním hovně na samotné Griseldě vadilo víc. Jestli její vizáž přestárlé italské kurvy, nebo její ustavičné vypalování držky cigárama, či to její neuvěřitelně otravné hluboké dýchání, kdy u všech možných situací působila, jak těsně před nervovým zhroucením. Do toho klasické kecy typu:"Tvrdě jsem pracovala", za což by jí každý poctivý člověk, který v životě skutečně tvrdě pracoval, rozkopal držku. Ani kdybych patřil ke klasickým masturbátorům nad těmito amorálními seriálovými hovnami o drogových bossech, tak bych nějak nepochopil smysl tohoto počinu, protože nepřišel s nijak zajímavým podáním, aby člověk pochopil, proč byla tak na špici a proč byla tak obáváná, všechno jen tak proteče mezi prsty bez hlubšího rozboru. Naprosto nemastné, neslané, tuctové a zbytečné. P.S: Ty její "motivační" proslovy ke svým lidem byly hrozně cringe. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Příběh „Kmotry“, která si dá ráda do rypáku, ale chce hodit staré kšefty z Kolumbie za hlavu… sbalí si tedy všechny své saky (i ty tři paka) a vydá se za velkou louži. No, a jelikož starou fenu novým kouskům nenaučíš, brzy se od prodeje letenek vrací k tomu, co jí jde nejlíp – prodej bílého prášku, který si mohou dovolit jen zámožné hospodyňky a rozhodně není určen na pečení nebo do pračky. Šestidílná minisérie se docela vleče, dialogy občas zavání telenovelou a od průměru to nespasí ani hezký retro vizuál… tady by rozhodně víc seděl (a bohatě stačil) celovečerák. Tahle dávka je zbytečně dost řízlá a na kvalitní matroš od kolumbijského nebo mexického kartelu a (bohužel ne tak moc profláklých) pašeráckých nul se to nechytá ani omylem. ■ AnanAss‘s Score: 5/10 ■ ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)
  • V čase 39:28, kdy probíhá párty na lodi, má mezi ostatními kolumbijskými ženami cameo americká pornoherečka Vanna Bardot. (Dr_Virus12)

Reklama

Reklama