Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto dokonalé ve všem a ona ba Oscara! Bylo tam všechno... A moc nechápu tady to machrování o tom,co všechno o Griseldě vím a že to není pravda, a tak dám 3 hvězdy?? Odkdy se hodnotí v seriálu pravda? Já mám o ní taky nacteno, hodnotím serial s výkony, kamerou, hudbou a vším a dávám 5 hvězd. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Další povedené dílko od tvůrců série Narcos. Griselda odsýpá paradoxně líp než Mexico, které bylo už na mě příliš táhlé. Z počátku jsem kvitoval menší počet dílů, ale poslední dvě epizody jsou v příliš zrychleném tempu a vyústěním celého příběhu je až moc v rychlých obrátkách, který s Griseldy dělá naprostého blázna. Opět nechybí zvraty a ve finále jsem si to užil víc než sérii Mexico. Možná stálo za to rozvrhnout scénář tak, aby to pojmuly aspoň dvě série, myslím si, že bylo z čeho čerpat......70% ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Místama tomu něco chybí a na šesti dílech se určitě nepovedlo rozehrát partii jako v o dost víc do hloubky jdoucím Narcos, ale žádnýmu fanouškovi kinematografie mapující slavné období drogových kartelů 80. let by tohle ujít rozhodně nemělo. Sofía Vergara se Griseldě sice nepodobá ani za mák, ale ten mrchoidní feeling a v jinak mužském světě naprosto ojedinělý kumšt, ten tomu dát rozhodně dokázala. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic, mega hype za to vůbec nestál. Jak to bylo ve skutečnosti do puntíku nevím, ale jde cítit, že se hodně přibarvovalo. Ikdyž je Vergara krásná ženská, tak tady jí ta pleťová maska kape přímo ze ksichtu. I ten frňák má jak Darina Rolincová. Mohla by šňupat rodinné domky:) Poslední dvě epizody pro mě byly vyloženě utrpení. S Narcos to prohrává na celé čáře. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Skutočná Griselda spáchala svoju prvú vraždu, keď mala len 11 rokov. Uniesla chlapca z bohatšej časti mesta Medellín a vypýtala si za jeho život výkupné. Keď zistila, že jej to asi neprejde, nevinného chlapca bez váhania zabila. (Motinski)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama