Reklama

Reklama

Bez kalhot: Poslední tanec

  • USA Magic Mike's Last Dance (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

"Magic" Mike Lane (Channing Tatum) se po delší pauze opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Mike se vydává do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace s bohatou ženou (Salma Hayek Pinault), která má pro něj neodolatelnou nabídku..., ale také vlastní tajný plán. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Hild 

všechny recenze uživatele

Více než další díl Bez kalhot mi to připadalo jako další díl Step Up. Největším mínusem filmu pro mě bylo to, že se úplně vytratila zábavná složka, což moc nechápu, protože na to, aby Poslední tanec fungoval jen jako drama, má hodně plochý scénář. Předchozí dva díly jsou hodně fajn právě díky tomu, že se nikdy nezapomnělo na cílovku, a že hlavní účel je především bavit, zároveň se tam dal ale najít jistý přesah. Z Posledního tance se jakákoliv zábava vytratila a vzniklo z toho opravdu něco velmi nudného. Hlavní romantická linka na mě také nefungovala vůbec. Celé mi to přišlo, jakoby dělané hodně narychlo, kdy nebyl žádný čas se nad tím trochu zamyslet a jakoby tento film vlastně ani nikoho ze zúčastněných nezajímal. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Z nejakého, pre mňa samého neznámeho, dôvodu mám túto sériu rád. Prvý film bol plný kvalitných hercov, mal humor, skvelé choreografie a srdiečko. Druhý je vtipný, má svoj príbeh a scéna z benzínovej pumpy je dokonalá. A potom je tu toto dielo, kde absentuje humor, herci a akákoľvek snaha. Treba ďalší film, nech dámy slintajú. Šesťdesiatnička Salma tu prehráva na pubertiačku, kamera je odporná a srdiečko je fuč. Hlavne aby dámy nasypali peniažky za brušné svaly a trasenie zadkami. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Posledný diel série by mal byť, podľa šablón, ten najväčší a najemotívnejší, ale Soderbergh ho režíruje podobne odťažito ako napríklad pre laika nepochopiteľný High Flying Birds. Mike sa len vezie na tom, čo mu kto prikáže, flegmaticky pokýve hlavou a občas, keď už ho skutočne niečo napadne, sa začne za svoju vec biť. Respektíve len povie, že takto to bude lepšie a treba to pochopiť. Šablónu Pretty Woman môže Soderberghov prístup "len tak pre radosť niečo narýchlo točíme" cieľovú skupinu pomaly unudiť, avšak tanečné a hudobné vsuvky sú dostatočne remeselne a vkusne nakrútené, aby sa tak skutočne stalo. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen zdejším nízkým hodnocením, jelikož se jedná o kvalitní film. První díl mě bavil, druhý už byl nudný, avšak po letech se Magic Mike vrací s třetím dílem. Channing Tatum předvádí své úžasné poslední taneční vystoupení, je neuvěřitelné, jak má celé tělo vymakané. K němu perfektní sedí Salma Hayek, to byl výborný tah castingu, s Channingem naprosto ladí. Příběh mě bavil a taneční vystoupení jsou perfektní, za mě super film. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly jsem neviděl, takže to celkově nemůžu moc hodnotit, ale tohle mi moc jako 'Grand Finale' nepřišlo. Všechny postavy a děj se už viděl stokrát jinde, stopáž měla být kratší, ta 'zápletka' ve druhé polovině vypadala spíše jako vtip (jenom tak hozená) a tance mě taky nějak extra neuchvátily (občas jsem si říkal wtf, ale ve špatným slova smyslu). Poměrně prázdný film na který se rychle zapomene. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film byl původně zamýšlen pouze pro streamování na HBO Max, ale v září 2022 bylo rozhodnuto, že se bude promítat v kinech. (BMW12)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Reklama

Reklama