Reklama

Reklama

Bez kalhot: Poslední tanec

  • USA Magic Mike's Last Dance (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

"Magic" Mike Lane (Channing Tatum) se po delší pauze opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Mike se vydává do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace s bohatou ženou (Salma Hayek Pinault), která má pro něj neodolatelnou nabídku..., ale také vlastní tajný plán. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Posledný diel série by mal byť, podľa šablón, ten najväčší a najemotívnejší, ale Soderbergh ho režíruje podobne odťažito ako napríklad pre laika nepochopiteľný High Flying Birds. Mike sa len vezie na tom, čo mu kto prikáže, flegmaticky pokýve hlavou a občas, keď už ho skutočne niečo napadne, sa začne za svoju vec biť. Respektíve len povie, že takto to bude lepšie a treba to pochopiť. Šablónu Pretty Woman môže Soderberghov prístup "len tak pre radosť niečo narýchlo točíme" cieľovú skupinu pomaly unudiť, avšak tanečné a hudobné vsuvky sú dostatočne remeselne a vkusne nakrútené, aby sa tak skutočne stalo. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Z nejakého, pre mňa samého neznámeho, dôvodu mám túto sériu rád. Prvý film bol plný kvalitných hercov, mal humor, skvelé choreografie a srdiečko. Druhý je vtipný, má svoj príbeh a scéna z benzínovej pumpy je dokonalá. A potom je tu toto dielo, kde absentuje humor, herci a akákoľvek snaha. Treba ďalší film, nech dámy slintajú. Šesťdesiatnička Salma tu prehráva na pubertiačku, kamera je odporná a srdiečko je fuč. Hlavne aby dámy nasypali peniažky za brušné svaly a trasenie zadkami. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Fanynky vyrýsovaných svalů Channinga Tatuma a jeho tanečních kreací se jistě těšily na letošního Valentýna a Channing samozřejmě skoro nesleze z plátna, ale už to zkrátka není, co to bývalo. První Bez kalhot bylo spíše sociální drama, zatímco druhý díl byl mnohem odlehčenější, zábavnější a "benzínkovou scénu" si pamatuji i po osmi letech. Poslední tanec hraje na vážnější notu, humor v něm prakticky absentuje, což není nutně špatně, bohužel tu ale chybí také více lechtivých tanečních scén, na které jsme byli z předchozích filmů zvyklí. A chemii mezi postavami Channinga a Salmy jsem moc nevěřila. Slabší 3*. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak ako, tanečný film s nestarnúcou Salmonelou? Alebo čo to ako malo byť? Šak to absolútne namalo to čaro predchádzajúcich dielov, plácalo sa to z miesta na miesto, ako myšlienka s divadlom fajn, ale nič viac. Byť na tom v kine, žiadam vrátiť vstupné. Nie je možné za mesiac z profi tanečníkov spraviť striptérov, lebo predsa len, londýnske paničky týmto neoklameš. Najslabší Steven a na ďalší diel sa už vyjebte. 1 z 5 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen zdejším nízkým hodnocením, jelikož se jedná o kvalitní film. První díl mě bavil, druhý už byl nudný, avšak po letech se Magic Mike vrací s třetím dílem. Channing Tatum předvádí své úžasné poslední taneční vystoupení, je neuvěřitelné, jak má celé tělo vymakané. K němu perfektní sedí Salma Hayek, to byl výborný tah castingu, s Channingem naprosto ladí. Příběh mě bavil a taneční vystoupení jsou perfektní, za mě super film. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film byl původně zamýšlen pouze pro streamování na HBO Max, ale v září 2022 bylo rozhodnuto, že se bude promítat v kinech. (BMW12)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Reklama

Reklama