Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dávnými lety v 17 století chce bohatý vlastník ovcí pan de Perrone, bratranec královny Francie Anny, zastavit spolupráci s kardinálem Mazarinem, služebníkem Vatikánu. A tak jsou jedné noci pan de Peronne a jeho rodina zavražděni. Ruce si krví potřísnil kapitánem KKK, kardinálův pobočník. Jediným přeživším je Blanche, dcera, která je také jediným svědkem celého zločinu. O patnáct let později už Mazarin vlastní srdce celé Francie, a z Blanche se stala vůdkyně gangu žijícího z krádeží a zlodějin. A to si pište, že na pomstu nezapomněla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy bych chtěl být jako ty tři opičky .. hluchý, slepý a němý, protože vydržet tuhle slátaninu zasazenou do doby Tří mušketýrů (kteří se bohužel na plátně i mihnou) se nedá ani když máte smysl pro černý humor. Takže .. hluchý abych neslyšel ty příšerné dialogy (a ještě k tomu v dabingu) .. slepý kvůli hnusné hlavní hrdince, do jiné doby zasazeným kostýmům, obsazení Rocheforta a Depardieua a nakonec i kvůli nesmyslnosti příběhu samotného .. a němý? No dobře, jednu opičku beru na milost, abych vám všem mohl říct, že tenhle film si označení odpad víc než zaslouží. ()

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud to mělo scénář, tak jeden z nejpitomějších, jaké jsem kdy zažila. Chvílemi jsem uvažovala, zda se nejedná o parodii westernu a francouzské historie, amatérskou rukou tvořenou. vždy jsem to ale zavrhla. Zírala s otevřenou pusou a můj mozek se nebezpečně přehříval hloubáním nad nenavazujícími scénami, jejich smyslem a tím, proč proboha kardinál Mazarin obchoduje s drogami. Představitelé hlavních rolí byli zoufalí, ano, i Jean Rochefort je započítán, hudba zoufale nepasovala, napětí si dávalo dovolenou a akce jsem odzívala. Kdyby tam však nebyla ta naprosto monstrózní halucinogenní vložka, možná bych se necítila natolik špatně. Takhle by film vypadat neměl. PS: CHtěla bych vidět obličeje těch, kteří se na to nechali nalákat do kina... ()

Reklama

krisnguyen 

všechny recenze uživatele

ou tohle byl úlet, pamatuji se že jsme nateěšeni šli na další film božského Luca Bessona, který se skvěl na plakátě..jaké překvapení když jsme zjistili, že to rozhodně nenatočil on, ale režisér co si musel šlehat o každý pauze..jako bizarnost super, ale film je euvěřitelná srajda..a jsou v něm cítit psychedelika v každým záběru..a ne opravdu to není další strach a hnus v las vegas to byl opus magnus...ou nikdy víc :-D ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Jediná záhada je, jak to že to vzniklo ve Francii..? Ti přece alespoň něco o historii tuší. O pár set kilometrů západně bych to pochopil, ale sebrat bandu z Jersey Shore a nacpat je do hadrů trochu připomínajících historii bych od Frantíků nečekal. Taky Depardieu měl asi až moc volného času, že na něco takového kývnul. Zachránit se to dalo snad jen dvěma způsoby - svlíknout ty hérečky a pokusit se naklonovat Čachtickou paní nebo trochu vypilovat scénář a zkusit film á la Robin Hood nebo Černý rytíř nebo alespoň Maso a krev. Jenže film to zkouší všechno naráz a ještě do toho míchá romantiku. Dialogy jako by spáchali tři autoři, aniž by se předtím poradili, kterým směrem se ubírat - tak vznikla směs vulgární komedie, rádoby vzletnosti Moliéra a normální akčně-westerno-historické mluvy. Dohromady děs. ()

Tempest odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného jsem v životě neviděl. Zaťal jsem zuby a vydržel se na tuhle hovadinu dívat až do konce, ale byl to boj. O tomto filmu se nedá říci nic pozitivního, snad mě jen překvapila účast francouzských hereckých hvězd (Depardieu, Rochefort, Bouquetová) v něčem takovém, ale u nich patrně jen šlo o peníze. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama