Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku bych tomu dal za ten úkaz, že tohle nějakej génius vymyslel, byl schopnej to prosadit ve své televizi a pak to ještě úspěšně importoval do dalších zemí, spolu s debilním merchanidisingem typu plyšák TinkyDinky a ručník Gipsy. Ale vážně - tohle je skutečné dno zábavy, naprostá vymejvárna mozků a dílo, které vystihuje slovo odpad! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky se jednou začas nechám ukecat a dobrovolně „mučit“ nějakou tou pitchovinou, jo sázka je sázka. Někdy to odnesu nějakým tím romanťákem, jindy přijde na řadu kokotina určená děckám, nebo nějaká céčková komedie a tohle byla vážně neskutečná sračka…Ve své době jsem tohle míjel bez povšimnutí (pamatuju si jen tu parodii v Tele Tele), nicméně mí vykutálení přátelé měli pár dílů nahraných pro děcka a tak jsem při společně tráveném víkendu kývl, že to risknu – no vydržel jsem tupě zírat asi na tři-čtyři a půl dílu a nechápu, jak tohle může vůbec někdo pouštět dětem a nebýt za ten výplach mozku soudně stíhán. Ty vole ty čtyři kreatury, otřesná melodie – čistý masochismus – musel jsem to spláchnout pár pivkama a rumíkem, abych z toho neměl doživotní následky… ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co si mám o tomhle myslet. Tento seriál jsme sledovali se sestrou o prázdninách a královsky jsme se bavili hláškami, které hrdinové opakovali do absolutního zblbnutí. Ovšem co tahle utopie dává dvouletým dětem, mi není jasné. Hrané scénky dodělává odstrašující dabing (pamatuju si na Píseň o šestipenci a ta se tedy opravdu nedala). "Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies!" (61.) ()

PanCitron odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že hodnotit dětské seriály mým, o již pár let starším okem je prostě něco jiného, ale v tomto případě vážně musím hodnotit nejinak, než odpadovým hodnocením. Takový Elmo nebo Yo Bagga Bagga jsou podle mě mnohem lepší. Jinak pamatuju si, že když jsem se v nějakých 8-9 letech díval na zprávy, kde mluvili Teletubbies, měl jsem z nich pak tři dny noční můry - jakože poklona těm malým dětem. (P. S. To Slunko bylo permanentně na zabití) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Nikky Smedley (Laa-Laa) sa k úlohe v seriáli dostala vďaka inzerátu v novinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno