Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

O tom, že lékárníci jsou novodobí dealeři v uhlazených pláštích a drogové domy nahrazují kliniky, nepochybuje snad nikdo. Tohle je příběh jedné společnosti, nabízející pilulky proti bolesti, kterou ke vzestupu nakopne příchod barové tanečnice. Ta si postupně začne uvědomovat, že celému medicínskému průmyslu je nějaká Hippokratova přísaha u řiti… hlavně když se sypou penízky. Mix Erin Brokovič a WolfStreeťáka bohužel nedopadl tak dobře, jak by si dané téma zasloužilo. Jak jen to správně vystihnout… je to prostě natočeno strašně průměrně a občas nezáživně, i když svoje silnější momenty to rozhodně má (do toho však nepočítám rapujícího Evanse). Škoda, že tento námět nedostal na starost někdo jako McKay nebo Gillespie, v jejich podání by šlo hned o lepší zážitek. Ale i tak se vyloženě o žádný velký průšvih nejedná. ■ AnanAss‘s Score: 5/10 ■ ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zástup hereckých špiček, které se v individuálních rolích předvedli bohužel nepřesvědčil mě jako diváka, že ten příběh není naprosto nezajímavý. Ano, funguje to, ale tak nějak mi tam asi chybělo to nejdůležitější, a to myslím - "něco" proč se na to podívat znovu? Nevím, neumím to popsat, ale v tomto zklamání, protože to jinak vše má.... ale nemá prostě jiskru. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Dobrý reminder, že už musím dojet Dopesick. Yatesův film by šel určitě strhat za milion věcí (přišel pozdě, je dost povrchní, nabízí jen pohled těch, co to prodávali atd.), na druhou stranu Emily Blunt je tady prostě tak dobrá a sama si pro sebe krade celý film, že mhouřím obě oči i nad tou očividnou a místy polovičatou (i když po stránce tempa pořád funkční) stylizací do Vlka z Wall Street a dávám slabší sedmičku. Na *film Netflixu* dobrý :) ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Tahle pilulka obsahuje malé procento chladnokrevnosti, ale i humánnosti. Nikdy to pořádně nezarezonuje. Emily nemá moc příležitost svojí postavu někam posunout. Ten vývoj z nuly na sto je tak rychlý, že se mu poměrně těžce věří. Látka mohla mít v jiných rukách potenciál ala Erin Brokowich. Na druhou stranu to není bolestivé, jen to po sobě nezanechá silnější dojezd. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

O peníze jde až v první řadě, a obzvlášť ve farmakologickém průmyslu... Emily Blunt exceluje v moc zajímavém snímku o podhoubí obchodu s bolestí... Sám beru asi deset různých léků, tak teď se budu děsit je dál brát - ale doufám, že tady je to trochu jiné než v zemi neomezených možností a už je beru řadu let.. I tak je tento film příjemným překvapením a zajímavou sondou s kriminální zápletkou, palec hore...80% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)
  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama