Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (553)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nádherný dokumentární seriál pro nejmenší, ale i pro odrostlejší jedince, kteří z nostalgie zavzpomínají na mladická léta strávená ve společnosti červených krvinek, bacilů, leukocytů a spoustou dalších hrdinů v našem těle. Postupně se tu dozvíme o fungování celého lidského organismu. Jedinečné a nezapomenutelné. 95% ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál pro děti i mladistvé :) a možná i pro některé dospělé, kteří se chtějí zábavnou formou dovědět o tom, jak naše tělo ve skutečnosti funguje. Najdou se v něm, jak kladné postavy, tak i záporné a tím je děj dynamičtější. Jeden z dílů, který si nejvíce pamatuji je tvorba červených krvinek a tvoření strupu na odřeném koleni. :) Mohu jen dodat - na tyhle typy seriálů by se měli děti dnes dívat, je to mnohem zábavnější a inteligentnější než ty typy seriálů (např. Hanah Montana), které jsou dějově zkrátka o ničem. ()

Reklama

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Ono je to původně produkováno pravděpodobně pro děti, nicméně já se na "Byl jednou jeden..." vždycky rád podívám... Jako malého mě tento seriál, respektive jeden z jeho dílů, dokonce donutil k tomu denně si čistit zuby. Když jsem viděl ty potvůrky, co lezou z cukru a usazujou se na zubech a pak tvoří kaz, jenž jinak než zubařským vrtákem opravit nejde? Brrr! Cobydup jsem byl v koupelně a leštil zuby snad 20 minut. 89% - 17.1.2010 ()

anli 

všechny recenze uživatele

Francouzská,animovaná a naučná klasika,natočená zábavnou a velmi vstřebatelnou formou,o lidském těle a jeho fungování.Neznám nic komplexnějšího a natočeného tak,aby tomu porozuměli úplně všichni a ještě se pobavili.Animace je jednoduchá,ale přesně plní svůj účel a ukazuje,jak je důležitý obsah a jeho vyprávění,nikoliv samotná forma vyprávění.Jasných a životních 100%. ()

Gahan 

všechny recenze uživatele

Toto je detská srdcovka! A zároveň je to pútavou formou, najmä pre deti, priblížený svet v nás samých. Nápadité, originálne, milé. Aj o polnoci si spomeniem na slová úvodnej pesničky... tak si spolu zaspievajme... :-) "Táto veta pravdivá je, život skrýva rôzne taje. No tak daj sa k nám, tak daj sa k nám, pôjdeme tou cestou lákavou. Čo vedie k záhadám, k tým záhadám, tak nájdi zopár slov. Nimi môžeš skúmať svet záhad, hľadať obraz a k nemu rám. Život rozpoznávať, s nami poď, daj sa k nám...len k nám." :-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama