Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (280)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

No Hard Feelings zastal niekde na pol ceste medzi R-kovou komédiou a good feeling, romantickým filmom a po celú stopáž sa nevie rozhodnúť akým filmov by vlastne chcel byť. Na R-kovú komédiu tu je pramálo skutočne Rkového, drsnejšieho alebo sexistického humoru a posledná polhodina kedy sa film odrazu pretaví do romantického filmu, kedy postavy začnú riešiť existenčné problémy a dávať si dohromady svoj život akosi neladí s predošlým dianím a po emočnej stránke ani nijako nefunguje. Navyše celé sa to odvíja podľa úplne štandardnej scenáristickej šablóny, kde každú scénu a jej smerovovanie odhadnete vopred. Ako oddychový film na jeden večer neškodné a Jennifer Lawrence sa tu ukáže, ehm, v plnej kráse spredu, aj zozadu, takže niekomu to môže stačiť, ale ja som úprimne čakal niečo na štýl skvelých Prci, Prci, Prcičiek a dostal skôr The 40-Year-Old Virgin. CELKOVO: 5/10 ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Víc než cokoli jiného je to fakt komedie a k mému překvapení ještě navíc svým cringe humorem místy fakt vtipná. Dost to připomíná ty lepší teen komedie z konce devadesátých a první poloviny nultých let, tedy žánr, na kterém moje generace vyrostla a který mi vlastně dneska celkem chybí. Nejvíc zábavný je ten kontrast mezi mohutnou a lehce přestárlou Jennifer Lawrence a miniaturním Andrew Barth Feldmanem a všechny ty humory na to směřující. Asi by z toho šlo vytáhnout ještě víc, ale i navzdory klasické šabloně a občasné přeci jen trapnosti je to celkem fajn věc s, ač šíleným průběhem, uvěřitelným a příjemně feel-good rozuzlením. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka bohužel není podána ani trochu věrohodně a film zároveň obsahuje jednu z nejzbytečnějších odhalených scén v dějinách kinematografie, ale ve výsledku to nebyla úplně špatná podívaná. Především tedy zásluhou slušné chemie mezi Jennifer Lawrence a Andrewem Barth Feldmanem, neboť o poutavosti nebo originalitě scénáře se rozhodně mluvit nedá. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama