Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sousedku zajímá, co za strašný smrad se line z Jeffova bytu, jemu se ale podaří ji uchlácholit. V místním baru mu pak cizí chlápek kývne na lákavou nabídku. (Netflix)

Recenze (38)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu se rozhodli začít téměř od konce (tedy zatčením) a mně to dává smysl; v tomto případě by bylo zbytečné vystavět seriál jako klasickou kriminálku, protože by divák už stejně předem věděl, jak všechno dopadne. Jeffrey Dahmer totiž patří k celebritám mezi sériovými vrahy; holt když občas svou oběť i částečně zkonzumujete, zajistí vám to větší pozornost veřejnosti. Z tohoto pohledu je tedy tento zmrd vděčným tématem a já jen doufám, že se z tohoto počinu nestane oslava jeho životního díla, kterýžto dojem ve mně zůstal po zhlédnutí posledního snímku o Tedu Bundym. / Poučení: Společenské konvence sice někdy nechápu, ale i já mám své limity. ()

Scarecrow7 

všechny recenze uživatele

Případ mám samosebou nastudovaný, ač Dahmera nepovažuju zrovna za toho nejvíce zajímavého. Každopádně je to jeden z nejznámějších sériových vrahů vůbec. Musím tedy říct, že důraz na detail je opravdu znát a o to lépe se díky tomu můžu do seriálu ponořit. Pokud by si někdo plánoval udělat research před zhlédnutím seriálu, což vřele doporučuji. Tak určitě mrkněte na Youtube na kanál Eduard Birke - Monster of Milwaukee. Doufám, že ta kvalita z prvního dílu potrvá i do dalších devíti. ()

Reklama

Coliseum 

všechny recenze uživatele

Děsivě pomalej a detailní rozjezd, kdy cítíš každou kapku potu a úder řasy při mrknutí. Že je Peters nedoceněnej tady ví asi hodně lidí a jeho Dahmer JE Dahmer. Milej filmovej vkus na rande (viz The Exorcist). Bude složitý tohle těžkotonážní tempo vydržet, ale něco ve mně doufá, že se v dalších epizodách rytmus nezmění. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl hodnotit tuto epizodu samostatně, tak by to byly asi čtyři hvězdy možná tři, ale s přihlédnutím na fakt, jak seriál pokračuje, se zpětně jedná o naprosto skvělý úvod, který Vám ukáže, jak to v tomto seriálu bude chodit. Evana Peterse zde budu chválit asi všechny díly, protože na něm stojí a padá celý seriál, stejně jako u American Horror Story. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu jsem si říkal, jestli tohle není podle hlasu Quicksilver, ale nakonec jsem došel k názoru, že je to jenom nějaký šikovný herec, který se mu podobá. A teď zjišťuji, že je to přece jenom jeden z X-Menů v úplně odlišné roli. Celou dobu jsem čekal, kdy se něco zvrtne a budu svědky něčeho, co nechci vidět. A ono na to jdou tvůrci jinak, protože v první epizodě Dahmera zatknou. Natěšení na další díly? Obrovské. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama