Reklama

Reklama

Komisař pátrá po lupiči, který se stylizuje do role klasického amerického gangstera. Čirou náhodou je to jeho dávný kamarád z dětství. (Netflix)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborná detektivka, Bartoška a Mrkvička excelují, z hudby mrazí, ale je to celé rozbité milionem postav, motivů, zvratů. Prostě mi to přišlo moc zamotané, natahované, asi 4x jsem usnul. Jednou tomu ale dám šanci. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Drsná kriminálka s charizmatickým Robertom Hosseinom, ktorému tieto úlohy veľmi svedčia. Film si určite zaslúži pozornosť, hoci treba priznať, že to Francúzi vedeli aj lepšie. Tretia recenzia. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Slušná detektivka, volně se odkazující na bankovního gangstera Dillingera, působícího v USA ve třicátých letech. žel film obsahuje zbytečná prázdná a nedůležitá místa, což významně zpomaluje děj a hlavně bere napětí. A to je rozhodně škoda, přestože námět není vyloženě originální, tak Hossein a Aznavour podali velmi slušné výkony a film to vytahuje z průměrných do lehkce nadprůměrných, dalo by se z toho vytěžit daleko více. Co mě třeba trápilo, byly určité náznaky, že členové gangu mají "nějaké" vlastní úmysly či zájmy, ale zůstalo to nedořešeno aj. Za shlédnutí však film rozhodně stojí. ()

Reklama

Reklama