Reklama

Reklama

Moje jméno je Vendetta

  • Itálie Il mio nome è vendetta (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalému mafiánovi zavraždí staří nepřátelé manželku a švagra. On proto sbalí dceru a společně utečou do Milána, kde začnou plánovat pomstu. (Netflix)

Recenze (34)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sofia je rozmazlená a protivně afektovaná náctiletá pizda. Hraje lední hokej (to leccos vypovídá) a její bojfrend se jmenuje Hamid nebo Hakim nebo jak, protože tuhle sračku točil Netflix. Zato její fotr, tvrdej jako kámen a pružnej jako ocel, je dobrej řízek. Vysloužilej voják 'Ndranghety, nemilosrdnej zabiják, kterej se octne na cestě pomsty, a kterej dosud nezapomněl, co se v mládí naučil (jak divák ke své velké radosti brzy zjistí). A světe div se, dokonce i z pizdy se postupně vyklube docela fajn žába, protože její padre jí dá hodně drsnou školu. A v samým závěru už je dokonce přímo k zulíbání, jsme svědky zrodu skvostně temný comicsový postavy, a já si přeju rychle další pokračování! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrný Revenge flick z Itálie. Italové se málokdy vyšvihnou s dobrým filmem, nemají to v ruce tak dobře jako Španělé či Francouzi, takže se velké zázraky rozhodně čekat nedaly. My Name is Vendetta jede dle té nejklasičtější šablony revenge subžánru a nesnaží se žánr něčím obohatit. Máme tu bývalého mafiána ze Sicilské mafie, který chce začít nový život s rodinou na venkově, ale jakmile jej dcera vyfotí a dá na instagram upozorní tím své staré známé, kteří se ihned chopí šance a zavraždí mu manželku se švagrem. Vezme dceru sebou a jde vykonat řízný revenge na všech. Toť k příběhu. Potěší, že hlavní hrdina není žádné nemehlo, ale drsný borec, kterému se revenge bez problému dá věřit což je v tomhle žánru hodně důležité. Technicky je to navíc dobře obstarané, takže i slušný vizuál nemůže urazit a akce je celkem dost, jen je taková tuctová, není ani příliš moc brutální- což trochu zamrzí, protože násilí je to jediné, čím mohl tenhle snímek zazářit, ale i v téhle rovině zůstal na půl cesty. Mám tyhle žánrovky rád, takže jsem se relativně bavil, šlape to a viděl jsem už horší zástupce, ale na druhou stranu kdo má nakoukáno, tak tohle může bez problému skipnout. 5/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma pomsty v extrémně nudném, rádoby temném a drsném podání. Bohužel bez charismatického hrdiny i jakýchkoliv zajímavých scén ať už akčních nebo jiných. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerný film o pomste, ktorý neprináša nič nové. Hlavné postavy síce sympatické ale príliš skratkovité, takže ich príbeh ma naplno nedostal. Záporák Remo Girone prekvapivo málo démonický. Holt už je starý. Akcie je tu tak akurát a miestami je celkom brutálna, ale často aj dosť neprehľadná. Záverečná bodka skôr rozpačitá. Radšej ostanem naďalej pri dojímavom Leonovi alebo pri zábavnom Komande. Toto je maximálne film na jedno pozretie. 5/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak nový Leon s pozdravom od Matildy to určite nie je a vyššiemu hodnoteniu, už tradične v poslednej dobe, bráni obrovské mnoýstvo scén tak tmavých, že si myslíte že sledujete film Čiernočierna tma 2: V zadnici hrocha...kde sú tie časy keď Taliani vedeli natočiť solídnu Chobotnicu a kde sú tie nostalgické časy keď sme na obrazovkách aspoň čo to videli. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Cosimo Gomez je pre mna uplne neznamy reziser a dufam ze to aj tak ostane, hlavne po tomto filme. Taliansku kinematografiu mam neskutocne rad, no tento zaner krimi Fryler Talianom nikdy nesiel. A vidim, ze to tak este aj dlho ostane. Klaicky ryvendz film  so slabym zaporakom, nulovym dejom a samoucelnou akciou. Alessandro PlynovyMuz nic  nepredviedol   20 % ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Klasická taliančina, sterilná akcia, nesmrtelný hrdina, krivý strelci a temná atmosféra podporená akože brutálnym násilím. Dobre, ale rýchlo to vyprchá. 2 z 5 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slušný, ale postupem se tento italský thriller propadl do průměrnosti podobných filmů. Akce však byla svižná a postavy byly zajímavé, tudíž lze tuto kriminálku řadit mezi ty lepší počiny tohoto žánru. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Příběhově velmi jednoduchý a vlastně trochu podle šablony film, ale co taky furt vymýšlet, když to, udělá-li se to dobře, funguje. Nebo si děláte pokaždý jinou bramborovou kaši? Prostě italská vendeta bez zádrhelů pěkně od začátku do konce. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

C-ckova talianska gangsterka s klasickym klise o "vykupeniachtivsom" zabijakovi. Schopnosti dcerky su tak extrapolovane, ze v porovnani s nou i Wednesday z rovnomenneho serialu, co momentalne frci, v podani Jenny Ortegy, bledne. A to je co povedat, kedze mala "umrlci" mejkap. Tie vodicske schopnosti, ta obratnost s nozom, co dokaze zranitelna teenka bol strasny cringe.  Na posteri som si povodne pomylil Gassman-a s Banderasom...big mistake. :) 30% Zabity cas. Neodporucam. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční jednohubka se scénářem, co už tu byl tisíckrát - napravený zabiják, kterého dostihne minulost a on tomu musí učinit přítrž tím, že zabije pár dalších mafiánů. 50% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To bylo tak tupé, až to bolelo. Námět v pohodě, byť omšelý, ale dialogy, vizuál a akce pitomá, naivní. herci všichni hnusní a nesympatičtí. prostě Italové tento typ filmů neumí. Úplné peklo to není, ale podruhé v životě už si to určitě nepustím. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický revange movie na „soft“ italský spôsob. Tuctová záležitosť, ale od klasických B-čok je tu vidieť snahu o to, aby to vypadalo na profesionálnejšiu prácu. P.S.: Alessio Praticò s daným výzorom strašne pripomína herca Kevina Pollaka. Ginevra Francesconi zase kopíruje frizúru od Natalie Portman. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bývalému vymahači zavraždí rodinu a to neměli dělat. Přežije pouze jeho dcera a společně plánují pomstu. Dvojice tak ve své podstatě připomene francouzský snímek „Leon“ (1994) s akční kadencí snímku „John Wick“ (2014). Zabij nebo budeš zabit. Tak by mohlo znít motto tohoto snímku. Italští tvůrci neponechali nic náhodě a násilné scény skutečně pojali s patřičnou brutalitou. Netflix, jako obvykle, nepřichází s ničím novým. Námět je založený na mafii a pomstě, odehrává se v Itálii a kupodivu se jedná o docela svižný počin, takže z tohoto hlediska fanoušky akčních snímků zaujmout může. Spousta akce, tedy honiček, přestřelek a již zmíněných brutálních útoků. Děj jako takový sice neoplývá originalitou, ale postaven je taktéž vcelku dobře. Z akčního žánru z italské produkce tedy zajímavý počin, který by se mezi akčními snímky ztratit nemusel. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Taliáni si chtěli natočit svýho Leona a vzniklo z toho klasický béčko. V příběhu a zápletce nic novýho, milionkrát ohraný téma, akční scény občas celkem ušly - 40%. ()

Reklama

Reklama