Reklama

Reklama

Recenze (18)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky zvlastny mix komedie a serioznej detektivky, ktory podla mna nefunguje velmi dobre. Akcnych scen je tu minimum. Ako tu uz niekto spomenul. Mal som pocit, ze pri vyrobe chybal dramaturg, ktory by to poriadne uhladil. Vysledok nie je prilis napinavy. Na to je hlavny vysetrovatel prilis velky a neschopny chuj. Zaporak je zase totalny magor, ktoreho motivacia je totalne nerealisticky vymyslena. Napriklad za to, ze mu stupnete na nohu uz vas ide zavrazdit. Najväscim problemom je ale totalne premrstena stopaz. Je tam kopa zbytocnych epizodiek. Na tak chabu ustrednu zapletku je to az prilis a skratenie o 30 az 40 minut by filmu prospelo. Vysledok je divny mismas, ktory mi pripadal zaujimavy, ale ani jedna scena ma nestrhla. A do pokracovania v ktorom toho neshopneho chuja povysia a stopaz je este ovela dlhsia sa mi nechce ist ani omylom. 6/10. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Akční krimi s komediálními prvky o detektivovi, který svou práci dělá víceméně jen proto, aby si mohl nelegálně přivydělávat a sem tam někomu namlátit, a který se do případu o vrahovi, jímž je sobecký pološílený businessman, dostane jen náhodou kvůli tomu, že mu šlapou na paty lidi z vnitřního. Velmi pohodový a zábavný snímek. (7/10) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Public enemy je celkem solidní akční komedie, na které mi silně vadila komediální stránka. V jednu chvíli se film tváří hodně drsně, syrově a nepříjemně a v druhou chvíli zase velmi odlehčeně, vtipně a tenhle styl mi vůbec nesedí. Avšak hlavní herecké duo je skvělé, oba mají charisma i respekt, akce je slušná, ale není jí moc, nedočkáme se vlastně ani žádného pořádného souboje, spíše se jede stylem podobnému slasheru, ale přesto zajímavé. 70% ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Detektív Kang je proste sympaťák jak sviňa - robiť sa mu moc nechce, úcta k nadriadeným prakticky žiadna (čo je v kórejskom filme vždy vítané, lebo to znamená lavínu “bud-spenceroviek“ do hlavy), ale keď už sa dotlačí k nejakému výkonu tak žlté hlavy lietajú a zdravotné poisťovne krachujú. Film prakticky nemá príbeh (teda má, ale ten je vymakaný ako z pera Jessicy Fletcherovej), čo je len dobre pretože Kang má viac priestoru a času rozbíjať hlavy. Jeho vyšetrovacie metódy a epizódky z vypočúvacej miestnosti by uživili menší sitcom, lenže vďaka naboptnanej stopáži a primitívnej vyšetrovacej línií film stráca spád. Useknúť tak polhodinu a bola by to bomba. Takto len 3,5*. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Detektiv Kang je takový svérázný samorost. Jeho vyšetřování není zrovna dle příruček a tradičně jihokorejsky osciluje mezi dvěma zdánlivě neslučitelnými žánry. Obvykle to Korejcům vyjde, tentokrát také, ale poněkud rozpačitě. Navíc je to stopáží zbytečně dlouhé, obvzláště zpočátku, ovšem jak je u snímků z této provincie zvykem, tak čím blíže konci, tím lepší to je. Public Enemy je výtečný film, jen o půl hodiny delší než by se bývalo slušelo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama