Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (35)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem fajn duchové a sympatická hlavní hrdinka v jinak dost nezáživné a místy dost nudné teen jednohubce. Lockwood & Co trpí neduhem mnoha Netlfixovských seriálů a tím je neschopnost gradace. Podobně jako mnoho dalších seriálů "druhé vlny" totiž nabídne to nejlepší hned v prvních epizodách (nejspíš aby nalákal diváky) a pak místo toho aby vše stupňoval až k finále, tak naopak začne uspávat a dojde do bodu že mnoho diváků se k samotnému finále vůbec nedostane...40% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Kdo chce nablýskanou podívanou v hollywoodském stylu (triky opravdu nejsou špičkové), utře lidově nudli a může spustit své klasické brblání o úpadku Netflixu. Ovšem, já jsem si tuhle podívanou užil. Má to správně "britskou" atmosféru, sympaticky nesympatické postavy a hlavně zajímavě načrtnuté universum. ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Fajn YA duchárina, kde sa deti síce väčšinou chovajú stupídne, ale stále sú pomerne sympatické a dej zábavný. Mytológia je jednoduchá a triky sú seriálový priemer, ale stačí to. Atmosféru to má, úvodné titulky sú chytľavé a tých 8 dielov ubehne ako nič. Snáď tomu Netflix ešte aspoň jednu sériu odklepne. EDIT: Netflix seriál zrušil po 1. sérii *smutný smajlík* ()

Persephone9 

všechny recenze uživatele

No ale zasa mne to pride ako svieza novinka narozdiel od ostatnych veci co netflix vydava. Velmi mi to stylovo pripomina Sherlocka a aj prvy ton intra maju rovnaky. Hlavny hrdina je taky mlady sherlock, jeho autisticky kamarat je watson a lucy je taka Molly. Dokonca sa tam aj niektori herci zo Sherlocka objavili. Takze za mna urcite prekvapenie a prvu polovicu som zblajzla pocas dlhsieho letu ako nic. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa odohráva v alternatívnej realite, ktorú vymyslel J. Stroud vo svojej knihe. Pozitívne na mňa pôsobilo prostredie ošumelého Londýna a celkom zaujímavé postavy s neoddeliteľným britským prízvukom. Oceňujem vizuálnu stránku ale aj soundtrack a jeho príjemný alternatívny rock a zavše aj punk, do toho prostredia sa mi skladby naozaj hodili. Príbeh nie je nijak komplikovaný, scenár sa držal epizódnej linky a myslím, že takto nejako si predstavujem aj seriál z prostredia Harryho Pottera. Privítala by som viac detektívky a odkrývanie komplikovanejších záhad. Prvé tri-štyri epizódy na mňa urobili lepší dojem, ako druhá polovica série, v ktorej dej pravdupovediac výraznejšie negradoval a stával sa aj ľahšie predvídateľným. Celkovo som sa ale dobre pobavila. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama