Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Charismatický prodejce Jack Billings (Billy Crudup) v příběhu zasazeném do retrobudoucnosti vede tým prodejců, kteří chtějí svým zákazníkům zlepšit život tím, že jim prodávají rekreační objekty na Měsíci. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele

Retrobudoucnost mě pobavila a potěšila zároveň :). Nic takového jsem v televizi nikdy neviděl, ale byla to sranda. Děj taky nebyl špatný, byly tam zajímavé zvraty. Jenom jsem ani úplně na konci nepochopil, jestli je ten hlavní ve skutečnosti dobrák a opravdu chce těm lidem zajistit bydlení, nebo jestli je to jenom další přetvářka. ()

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americké sny obchodníků s dešti mají dlouhou tradici, v tomto případě neprodávají ani hypoteční úvěry ani virtuální měny, ale neexistující pozemky na Měsíci..... Zdařila satira z byrokraticky totalitní budoucnosti je umocněna vtipným a vymazleným vizuálem padesátkových let. Trochu rozvleklý scénář, ale herecké výkony špičkové. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jack je prodejce a tak trochu podvodník, který nic netušícím lidem prodává pozemky na měsíci s příslibem brzkého stěhování a nalezení lepšího života. Ve chvíli kdy se lidi začnou dožadovat toho co si zaplatili musí Jack začít řešit co dál. Jestli se mi na téhle Apple novince něco líbilo, pak je to zasazení do jakési retro budoucnosti, kde všechno vypadá jako z padesátých let, ale nechybí létající auta, roboti atd. Zbytek už je ale nepříliš výrazný a ani o hlavní dějové lince se nedá říct že by byla kdovíjak originální. Díky krátkým epizodám sice nezvládne být ZSZ nudné či zdlouhavé, ale po zásluze patří k tomu slabšímu z jablečné stáje...60% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Natočit oslavnou ódu na šmejdy mi přišlo stejně zábavné jako sledovat laškovní komedii o výrobě lampiček a rukavic v Buchenwaldu čtyřicátých let minulého století. Hlavní role by samozřejmě měla Ilsa a byla by to hrozná bžunda. Jediné co na seriálu bylo fantastické - a důvod proč jsem to vůbec pustil - byla vize "retro budoucnosti". Jako vidět vznášející se Studebaker Starlight coupe bylo nepopsatelné :D. To je ale asi tak vše. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to tak trochu naivní, tak trochu průhledné a občas dost bezradné. Jenže obsazení je perfektně vybrané a pro retrofuturismus mám slabost, takže jsem při hodnocení velkorysý. Seriál se odehrává v padesátých letech, jak si je představovali spisovatelé ve Zlatém věku sci-fi, v nichž se nad ulicemi ladně vznáší auta, videofon je samozřejmostí a raketová přeprava je všeobecně rozšířená. Kupodivu to není samoúčelné, protože nejistota co všechno je technicky možné a co už nutně musí být vylhané, je jeden z mála trumfů které seriál má - a urputně si ho schovává až do posledních epizod. ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama