Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bílá míle je strhující drama o síle přírody a také o mocné temné stránce americké firemní kultury. Příběh se odehrává na kanadské řece Chilko. Reklamní agent Dan Cutler vybral deset svých nejlepších zaměstnanců a jejich klientů a vzal je na každoroční speciální expedici. Vše se ovšem trochu zvrtne. Raft se převrhne a nekontrolovaně se vřítí do prudkých peřejí řeky. Několik mužů umírá. Následky tragédie zachycují Cutlerovo dilema. Vdova žaluje agenturu a požaduje náhradu škody. Promluví přeživší o tom, jak to doopravdy bylo? (HBO GO)

(více)

Recenze (6)

Bedro 

všechny recenze uživatele

Premárnená šanca. Správanie postáv neautentické (pri identifikácii tiel sa Costello tvári akoby si vyberal auto v bazáre). Škoda toho Alana Aldu tam. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Režisér Robert Butler zřejmě využil předchozích zkušeností při natáčení scén sjíždění divoké řeky. To jediné je na filmu dobré. A ještě oceňuji, že Alana Aldu tu nadaboval jeho dvorní dabér. On byl totiž jediný důvod, proč jsem na film koukal. Film je jinak po všech ohledech nudný a nezáživný. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

52. Zlatý Glóbus za rok 1994 - nominace (2) - Nejlepší minisérie / TV film, Nejlepší herec v minisérii / TV filmu - Alan Alda ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem rozhodně více. Film by se dal rozdělit do tří třetin. V první divák nahlédnul do zákulisí jedné úspěšné reklamní společnosti. V druhé části se rozjíždí katastrofický river thriller, kdy se rozjíždí boj o holý život. Závěr filmu je naopak soudním dramatem s hlavní myšlenkou “co je vlastně pravda”. Kdyby nebylo Alana Aldy, tak mi asi snímek nic neřekne. Jeho suverénní výkon pozvedává film výše. I tak ale věc, která mohla být lépe dotažená ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s pěknými peřejemi a nudným soudem. Ani Alan Alda nezachrání celkem nudný film. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

Reklama