foto

Jack Shearer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Seznam
2005 Vyvolávači deště
2002 Město duchů
2001 Před svatbou ne!
Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Milenky v akci (TV film)
Mrtvý bod
Sedmdesátá léta (TV film)
1999 Konec světa
1998 Manželství s nepřítelem
Superlék
The Unknown Cyclist
Vyjednavač
Winchell (TV film)
1997 Vrtěti psem
1996 Intimní detaily
Right to Remain Silent, The (TV film)
Star Trek VIII: První kontakt
1995 Cena lásky (TV film)
Obvyklí podezřelí
1994 Bílá míle (TV film)
Golden Gate
Skandální odhalení
The Yarn Princess (TV film)
Tonya a Nancy (TV film)
Ďábelská svůdkyně
1993 It's Nothing Personal (TV film)
The Day My Parents Ran Away (TV film)
Visions of Murder (TV film)
Vraždící posedlost (TV film)
1992 Mrazivá vášeň
Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
Sinatra (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1991 Long Road Home (TV film)
1990 Stolen: One Husband (TV film)
1986 Příšera z šatníku

TV seriály

2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S08E18)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Před Nejvyšším soudem (S04E17)
2006 Rodinná válka (TV seriál)
Drive Me Crazy (S01E22)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Head Cases (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj první smrťák (S04E04)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje blues (S01E18)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (2. část) (S05E17)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
And It's Surely to Their Credit (S02E05)
Ally McBealová (TV seriál)
Santa Claus (S04E08)
Dámská jízda (S04E02)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Záchranné lano (S06E24)
Pohotovost (TV seriál)
V rámci možností (S06E17)
Akta X (TV seriál)
Adžarv (S08E06)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
1998 Advokáti (TV seriál)
Checkmate (S02E23)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Strach a naděje (S04E26)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Yoga and Boo Boo (S01E06)
George & Leo (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
L.A. Firefighters (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Non sequitur (S02E05)
The Client (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Věštecké schopnosti (S03E17)
1994 Zmije (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Serge the Concierge (S01E19)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Picket Fences (TV seriál)
May It Please the Court (S03E08)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Opuštěný (S01E16)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Barber (S05E08)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky