foto

Nigel Gibbs

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Cheerleader Murders
2010 Krásný chlapec
2008 Oko dravce
2006 Mraky nad L.A.
2003 Švindlíři
2002 Na křídlech vážky
Temný stín nad L.A.
Válka surfařů
2001 Prci, prci, prcičky 2
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
1998 Město andělů
1997 Bartender
Frankensteinův dům (TV film)
1996 Intimní detaily
Proč kočka není pes?
1995 XTRO 3: Hlídejte si oblohu
Ďábel v modrém
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Bílá míle (TV film)
Killing Obsession
1993 Chycen při činu (TV film)
Rozsudek noci
Vražedný computer
1991 American Summer, An
1990 Deceptions (TV film)
Faith
Ladies on Sweet Street
Zesil to!
1989 Škrtiči z Hillside (TV film)

TV seriály

2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Atentát (S08E12)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Zůstaň bdělý (E06)
Bombový útok (E03)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Parent (S02E06)
The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
Ráno poté (S05E01)
Shameless (TV seriál)
Pimp's Paradise (S06E07)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hostina pro krysy (S11E16)
2015 Krize (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Mizera (TV seriál)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Poslední splátka (S03E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Hermanos (S04E08)
Spolujezdec (S04E05)
Otevřený dům (S04E03)
Dr. House (TV seriál)
Dva příběhy (S07E13)
Cukr nebo bič (S07E10)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
Od pěti do devíti (S06E13)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Na rožni (S02E02)
Hrdinové (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E19)
2008 Havárie (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Party Line (S07E10)
Moving Day (S07E09)
Snitch (S07E02)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
The Wrath of Khan (S01E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sedm sekund (S03E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Exiled (S06E07)
On the Jones (S06E01)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Of Mice and Lem (S05E10)
Extraction (S05E01)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
další epizody (5)
Čarodějky (TV seriál)
Holkus pokus (S08E09)
Billie a její sestra (S08E06)
Nový život (S08E01)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podivuhodný život Boba (S01E20)
Policejní odznak (TV seriál)
Slipknot (S03E09)
Playing Tight (S03E01)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
JAG (TV seriál)
Pas de Deux (S08E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Galileo (S02E09)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Den Lucy Knihgtové (S05E01)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Second Chances (S03E20)
1996 Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Lonely Hearts (S01E08)
Roseanne (TV seriál)
Less Is More (S04E16)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Báječní a bohatí (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace