foto

Nigel Gibbs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Cheerleader Murders
2010 Krásný chlapec
2008 Oko dravce
2006 Mraky nad L.A.
2003 Švindlíři
2002 Na křídlech vážky
Temný stín nad L.A.
Válka surfařů
2001 Prci, prci, prcičky 2
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
1998 Město andělů
1997 Bartender
Frankensteinův dům (TV film)
1996 Intimní detaily
Proč kočka není pes?
1995 XTRO 3: Hlídejte si oblohu
Ďábel v modrém
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Bílá míle (TV film)
Killing Obsession
1993 Chycen při činu (TV film)
Rozsudek noci
Vražedný computer
1990 An American Summer
Deceptions (TV film)
Faith
Ladies on Sweet Street
Zesil to!
1989 Škrtiči z Hillside (TV film)

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
JMM (S05E07)
Wexler v. Goodman (S05E06)
2019 For the People (TV seriál)
Minimum Continuing Legal Education (S02E03)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Chimney Begins (S02E12)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Atentát (S08E12)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Zůstaň bdělý (E06)
Bombový útok (E03)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Parent (S02E06)
The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
Ráno poté (S05E01)
Shameless (TV seriál)
Pimp's Paradise (S06E07)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hostina pro krysy (S11E16)
2015 Krize (TV seriál)
Pilot (E01)
Chirurgové (TV seriál)
Můj domov jsi ty (S11E24)
2014 Mizera (TV seriál)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Poslední splátka (S03E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Bratři (S04E08)
Brokovnice (S04E05)
Otevřený dům (S04E03)
Dr. House (TV seriál)
Dva příběhy (S07E13)
Cukr nebo bič (S07E10)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
Od pěti do devíti (S06E13)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Na rožni (S02E02)
Hrdinové (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E19)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
The Last Nazi (S04E14)
2008 Havárie (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Policejní odznak (TV seriál)
Party Line (S07E10)
Moving Day (S07E09)
Snitch (S07E02)
2007 Žralok (TV seriál)
The Wrath of Khan (S01E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sedm sekund (S03E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Exiled (S06E07)
On the Jones (S06E01)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
Policejní odznak (TV seriál)
Of Mice and Lem (S05E10)
Extraction (S05E01)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
další epizody (5)
Čarodějky (TV seriál)
Holkus pokus (S08E09)
Billie a její sestra (S08E06)
Nový život (S08E01)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pochybné existence (S01E07)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podivuhodný život Boba (S01E20)
Policejní odznak (TV seriál)
Slipknot (S03E09)
Playing Tight (S03E01)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Haystack (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
JAG (TV seriál)
Pas de Deux (S08E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Galileo (S02E09)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Opět spolu 1/2 (S04E01)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The House That Dharma Built (S02E11)
Pohotovost (TV seriál)
Den Lucy Knihgtové (S05E01)
1997 Total Security (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Second Chances (S03E20)
1996 Chameleon (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Lonely Hearts (S01E08)
Roseanne (TV seriál)
Less Is More (S04E16)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Příběhy ze života (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Báječní a bohatí (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky